Genel

ABD Başkonsolosu Darnell Başkan Hürriyet’i ziyaret etti

ABD Başkonsolosu Darnell Başkan Hürriyet’i ziyaret ettiDarnell; “Kocaeli’ye ilk kez geldiğim için çok toplantım var. Özellikle belediye başkanları ile konuşmak istiyorum. Görüşmemizde Kocaeli ve İzmit’in öncelikleriyle ilgili bilgi almak istiyorum” dedi. detaylar haberimizde…

ABD Başkonsolosu Darnell Başkan Hürriyet’i ziyaret etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Daria L. Darnell, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Daria L. Darnell, bir dizi ziyaret için geldiği ilimizde, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i de ziyaret etti. İlk kez Kocaeli’ye geldiğini belirten Başkonsolos Darnell, Başkan Hürriyet ile yaptığı görüşme öncesi ziyaret sebebi ile ilgili şu bilgileri aktarırken; “Kocaeli’ye ilk kez geldiğim için çok toplantım var. Özellikle belediye başkanları ile konuşmak istiyorum. Görüşmemizde Kocaeli ve İzmit’in öncelikleriyle ilgili bilgi almak istiyorum” dedi.

ATATÜRK VE İZMİT’İN ÇINAR YAPRAĞINI HEDİYE ETTİ

Başkonsolos Darnell’i İzmit‘te ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise hem yerel hem genel çerçevedeki konuları görüşeceklerini belirterek, konuğu Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Daria L. Darnell‘e ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti. Başkan Hürriyet, Başkonsolos Darnell’e Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı tabloyu ve yeni hayata geçen cam atölyelerinde, kadınlar tarafından üretilen İzmit’in simgesi çınar yaprağı sembolünün yer aldığı plaketi hediye etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica