Genel

Abdullah Karacan silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Abdullah Karacan silahlı saldırıda LASTİK-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan; Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Abdullah Karacan ile birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. detay haberler bekleniyor…

Abdullah Karacan silahlı saldırıda …

Fabrika ziyaretine gitmişti…

LASTİK-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan; Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Abdullah Karacan ile birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karacan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Müdahaleler yetmedi, Başkan hayatını kaybetti

Ağır yaralanan Abdullah Karacan ve diğer yaralı; Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı. Abdullah Karacan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Arifiye’de bulunan bir fabrikanın bahçesindeki sendika temsilciliğinde silahlı saldırıya uğradı.

İddiaya göre fabrikada çalışan işçilerden Sedat U. (33), Karacan ile görüştüğü sırada öfkelenerek tartışmaya başladı.

Sedat U., Karacan’ın tabancasını alarak ateş ettiği Abdullah Karacan ile yanındaki iş yeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Lastik İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mustafa Sipahi yaralandı. Saldırının ardından Sedat U.‘nun olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

Karacan hastanede hayatını kaybetti…

İhbar üzerine gelen 112 Acil ekipleri, Abdullah Karacan ve Osman Bayraktar’ın ağır, Mustafa Sipahi ise hafif yaralandığını tespit etti. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı. Abdullah Karacan, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan Osman Bayraktar ve Mustafa Sipahi‘nin tedavisi ise sürüyor.

Saldırgan işçi gözaltında…

Saldırgan Sedat U. ise bindiği taksi ile kaçmak isterken, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica