Bilim-Teknoloji

Açık Öğretim Fakültesinden yatay geçiş duyurusu

Açık Öğretim Fakültesinden yatay geçiş duyurusu AÖF öğrencilerinin bu yılki son umudu olan 3 ders sınavının sonuçları öğrencilerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Açıköğretimliler sık sık ‘AÖF 3 ders sonuçları açıklandı mı? ‘ sorusuna yanıt ararken Anadolu Üniversitesi’nden yeni bir duyuru geldi. İşte 3 ders sonuçlarında son durum ve AÖF yatay geçiş duyurusu… Açık Öğretim Fakültesinden yatay geçiş duyurusu detaylar haberimizde…

Açık Öğretim Fakültesinden yatay geçiş duyurusu

AÖF bahar dönemi sınavları ardından gerçekleşen 3 ders sınavlarının sonuçları için heyecan dorukta! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı, en fazla üç dersten başarısız olup bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrencileri ilgilen AÖF 3 ders sınavı temmuz ayında gerçekleşti. Ağustosun ilk haftasında sonuçların açıklanmasını bekleyen öğrenciler, sık sık sonuç soruları sormaya başladı. AÖF bahar dönemi sınavları ardından gerçekleşen 3 ders sınavlarının sonuçları için heyecan dorukta!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı, en fazla üç dersten başarısız olup bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrencileri ilgilen AÖF 3 ders sınavı temmuz ayında gerçekleşti. Ağustosun ilk haftasında sonuçların açıklanmasını bekleyen öğrenciler, sık sık sonuç soruları sormaya başladı.

AÖF 3 ders sınavı 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü 14 ilde gerçekleşti. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak resmi sayfada da yer alan ifadelere göre AÖF 3 ders sonuçlarının en geç 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Yatay Geçiş…

Öte yandan Anadolu Üniversitesi’nden ‘yatay geçiş’ duyurusu geldi. 2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yatay Geçiş ile başvuru yapmak isteyen adayları ilgilendiren duyuruya göre; Öğrenciler AÖF 3 ders sonuçlarının açıklanacağı tarih için sabırsızlanırken Anadolu Üniversitesi’nden ‘yatay geçiş’ duyurusu geldi. 2017-2018 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Yatay Geçiş ile başvuru yapmak isteyen adayları ilgilendiren duyuruya göre;

• Merkezi Yerleştirme Puanı ile atay Geçiş Başvurularını 01 Ağustos – 15 Ağustos 2017,
• Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurularını ise 01 Ağustos – 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri, ilgili Fakülteye posta, kargo vb. ile göndermeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen tarihler arasında belgelerin Fakültemize ulaşmaması halinde, yatay geçiş başvuruları kabul edilmeyecektir.
• Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen adayların listesi 11 Eylül 2017 tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde duyurulacaktır.
• Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Adayların Kayıtları 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında AÖF Bürolarından yapılacaktır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica