Genel

Açıklama yapmasına bile izin verilmeyen Ayşe öğretmen cezaevine girdi

Açıklama yapmasına bile izin verilmeyen Ayşe öğretmen cezaevine girdi Öğretmen Ayşe Çelik avukatları eşliğinde resmi işlemleri başlattı. Yargıtay kararı verdi, Ayşe Öğretmen hapse girdi. Açıklama yapmasına bile izin verilmeyen Ayşe öğretmen cezaevine girdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Açıklama yapmasına bile izin verilmeyen Ayşe öğretmen cezaevine girdi

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Diyarbakır Adliyesine geldi

Öğretmen Ayşe Çelik’e adliyeye gitti. Çelik’e destek olmak üzere HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok da Diyarbakır Adliyesinde yerini aldı. Çelik, avukatları ve milletvekilleriyle adliyeye giderek resmi işlemleri başlattı. Dayanışma amacıyla Adliye önünde bekleyen bir grup ise polis tarafından uzaklaştırıldı.

Polis Ayşe Çelik ve avukatlarının açıklama yapmasına izin vermedi

Adliye çıkışında polis Ayşe Çelik ve avukatlarının açıklama yapmasına izin vermedi. Adliye önünde bekleyen araçla, yanında Feleknas Uca ve Zeynep Altıok’la evine gitti. Evden eşyalarını ve kızını alıp tekrar adliyeye gelecek olan Çelik, buradan Diyarbakır E Tipi Cezaevi’ne götürülecek.

“Diyarbakır’da sıkıyönetim var”

Çelik adliyeden ayrıldıktan sonra HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, “Diyarbakır’da sıkıyönetim var. Bir basın açıklaması yapılmasına bile izin vermediler” şeklinde tepki gösterdi.

Bebeğini yanına aldı…

Evine gittikten sonra bebeği Deran’ı da yanına alan Ayşe Çelik, yeniden Diyarbakır Adliyesi’ne geldi. Evrak işlemleri tamamlanan Çelik, burada bekleyen polis ekibine teslim edilerek, cezaevine gönderildi.

Ayşe Çelik, saat 17.45’te polis aracı ile Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi’ne getirildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica