Genel

Adalet Bakanına Açık Mektup

Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedeler Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Odabaş, İhlas Holding tarafından yönetilen Kuzuluk Kaplıca Devremülk evlerinde devremülk sahiplerine uygulanan yasa dışı uygulamaları yargıya taşıdı.

Kuzuluk Devremülkzedeleri
Kuzuluk Devremülkzedeleri

Odabaş, çağrı mektubunda şu ifadelere yer verdi:

Sayın Bekir Bozdağ – Adalet Bakanı

Sayın Bakan, yaklaşık 25 yıldan beri Sakarya Akyazı Kuzuluk İhlas Kaplıca Evlerinde 32500 tapulu Devremülk sahibi aile, tapulu dairelerinin yönetimini seçmek, toplanacak aidatları belirlemek için toplandığı halde, İhlas Holding, özel güvenlik marifetiyle kat maliklerini dağıtmaya çalışıyor. Toplantı salonunu kilitli tutuyor. Site Yönetim Planında “her yıl ocak ayının ilk cumartesi günü kat malikleri genel kurulu toplanır” yazılı olduğu halde…

Akyazı Adliyesinde davamızı açtık
Akyazı Adliyesinde davamızı açtık

İhlas Holding, paravan şirketi ile,25 yıldan beri bir defa bile toplantıya gelmeyerek, site yönetimini elinde tutarak, istediği aidatı belirleyip, her yıl topladığı astronomik paraların, 1100×32500= 35750000 (otuzbeşmilyonyediyüzelli TL)’nın hesabını vermiyor. Kat maliklerine seçme ve seçilme haklarını kullandırmıyor.

Ekteki fotoğraf ve tutanaklar 25 yıldan beri tutulup Akyazı Adliyesinde onlarca dava açtığımız halde, İhlas’ın hakim ve savcılara siyasi baskı uygulaması nedeniyle hiçbir sonuç alamadık!

Sizden ricamız, Akyazı Adliyesinde son açtığımız davada, hakim ve savcılara siyasi baskı yapılmamasını temin etmeniz… daha önce usulsüz yapılan genel kurulların usulüne uygun yapılması için açık yasa gereği hakimin müdahalesi ile mahkeme tarafından bir yönetici atanarak, yönetici tarafından seçim yapılmasıdır.

Aksi halde bu davadan da sonuç alamazsak, adalet bakanlığı önünde üyelerimiz olan mağdur kat malikleri ile toplanıp sesimizi tüm ülkeye duyurmak zorunda kalacağız.

İlgi ve gereğini bekler, saygılar sunarım.
Bahri Odabaş – İletişim: 0532 3073899

toplantı tutanağı
toplantı tutanağı
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica