Genel

İGF online Gazetecilik Akademisi başlıyor

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), Güvennet Akademi işbirliğiyle düzenlediği online Gazetecilik Akademisi başlıyor. Akademiyi bitiren kursiyerler, Türkiye geneli medyalarda iş imkanı ve staj imkanı fırsatını yakalayacak.

BURSA (İGFA) – İnternet Gazetecileri Federasyonu (iGF), 81 ilde ve 5 ülkede yayın yapan medyalara istihdama katkı sağlayacak online Gazetecilik Akademisi projesi başlıyor.

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, yaptığı açıklamada, medyaların en büyük eksikliğinin vasıflı editör ve muhabir olduğunu ifade etti. Federasyon üyesi medyaların talepleri doğrultusunda Güvennet Akademi işbirliğiyle online Gazetecilik Akademisi’ni başlattıklarını belirten Demir, “Gazetecilik Akademisi’ne dünyanın her yerinden katılabilecek. Akademiyi başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz, bulundukları ilde istihdam ve staj imkanı elde edecekler” dedi.

GAZETECİLİK AKADEMİSİ İŞ VE STAJ İMKANI SAĞLIYOR

Online Gazetecilik Akademisi ile medyaların kaliteli içerik üreteceklerini vurgulayan Genel Başkan Mesut Demir, “Gazetecilik Akademisi’nde editörlük eğitimi, muhabirlik eğitimi, kamera ve fotoğrafçılık eğitimi, etik değerler ve iletişim eğitimi, Google SEO eğitimi, spikerlik ve sunuculuk eğitimi ile Adobe Photoshop eğitimini alacaklar. Bu eğitimleri tamamlayan kursiyerlerimiz, yapılacak mülakat sonucu başarı belgesine sahip olacaklar. Aynı zamanda 81 ilde ve 5 ülkede (Almanya, Azerbaycan, Belçika, İngiltere ve KKTC) yayın yapan İGF üyesi medyalarımızda iş ve staj imkanı elde edecekler. Amacımız, medyalarımızın kaliteli içerik üretmeleri, haber sitelerinin değerlerinin arttırılması ve istihdama katkı sağlamak. İGF üyesi medyalarımıza farklı projelerle desteklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

İGF ve Güvennet Akademi işbirliğinde düzenlenen Gazetecilik Akademisi’ne bugün itibariyle başlayan başvurular internet üzerinden https://www.guvennetakademi.com/gazetecilik-akademisi-egitimi-basvur linkinden yapılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica