Genel

Ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim

Ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 CHP’li vekilin İYİ Parti desteğine ilişkin, “Güneş motel olayından daha beter bir durum.” dedi. Mecliste yaşanan gergin oturuma ilişkin Erdoğan, “Aşağıda olsaydım CHP’li Özel’e ağzının payını verirdim” ifadesini kullandı. Ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim

Mecliste habercilerle…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM‘nin açılışının 98. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mecliste düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“sözde İYİ Parti”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 CHP‘li milletvekilinin İYİ Parti‘ye geçmesiyle ilgili olarak, “Güneş Motel olayından daha beter bir durum. Demokrasi nezaketi bu anlayışla olmaz” dedi. Erdoğan, İYİ parti için de “sözde İYİ Parti” dedi.

“YSK kararı cumartesi verse, bu 15’ler olayı olmazdı”

Erdoğan, 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesine ilişkin olarak “YSK kararı cumartesi verse, bu 15’ler olayı olmazdı” dedi.

“Bunu ona sorun”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı’na Abdullah Gül’ün aday olacağına ilişkin iddialara ise, “Bunu ona sorun” yanıtını verdi.

Özgür Özel’e tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel’e tepki göstererek, “Bana parmağını sallıyor. Ben yukarıdaydım aşağıda değildim. Aşağıda oturmuyorum. Oturduğum makam yukarıda ama aşağıda olmuş olsam onun sadece ağzının payını değil ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim çünkü” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica