Genel

Ak İş Merkezi Genel Kurul tarihi belli oldu

Ak İş Merkezi Genel Kurul tarihi belli oldu

Ak iş merkezi genel kurul kararı
Ak iş merkezi genel kurul kararı

Ak İş Merkezi Yöneticisi Bahri Odabaş’ın yönetimden ayrılma kararından sonra Genel Kurul kararı alındı.
Bahri Odabaş tarafından yapılan açıklamaya göre; Ak İş Merkezi Genel Kurul Toplantısı, 06 Mart 2022 Pazar günü saat 14.00 te iş merkezinin bodrumunda bulunan yönetim ofisinde kat maliklerine ulaştırılan gündemle, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 13 Mart 2022 pazar günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

Yönetici olduğu süre içinde birçok yeniliklere imza atan Bahri Odabaş, “Sayın Kat Malikleri, 2017 Genel Kurulda alınan kararları yerine getirmek için çok büyük riskler ve sıkıntılar yaşasak ta İş Merkezinin ikinci asansörünü hizmete aldık” dedi.

Açıklamanın devamında; “Yönetici olduğum süre içinde gerçekleştirdiğimiz hizmetleri yaptırdığımız için çok büyük baskılar, saldırılar vs. olumsuzluklar yaşadık.

Türkiye Cumhuriyeti Devletine yakışmayan anti demokratik bir şekilde yasal yönetime çökmeleri sabırla, hukuk ve yasalara havale ederek bugüne geldik.

Son Genel Kurulda ifade etmiştim, haklarınızı almak için son olarak yöneticilik teklifinizi kabul ediyorum, dediğimi yapıyorum, yaklaşık 20 yıllık hizmetimi sonlandırıyorum.

Bu zorlu süreçte bana yardımcı olan Hakan Çelikkeser, Faruk özçakan, Zeki Çakıroğlu ve Hasan Basri Akyıldız’a özellikle teşekkür ediyorum.

Hakkım varsa, davalı olduklarımız hariç herkese helal olsun.

Sizden de helallik ister İş Merkezinizde huzurlu ve kazançlı işler dilerim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica