Genel

Ak İş Merkezi Yönetiminden Ak Partiye uyarılı çağrı

Bahri Odabaş sözü edilen binanın gayri yasal olarak asılan bina tabelasının sökülmesi sırasında Macit Haldız’ın yeğenleri tarafından darp edilmişti...

Ak İş Merkezi Yönetiminden Ak Partiye uyarılı çağrıBahri Odabaş, yapılan yerel seçimler sürecinde asılan reklam posterlerinin indirilmesiyle ilgili defalarca yaptığı uyarılar karşılık bulmayınca; Vinç kiralayarak posterin indirilmesi girişimlerinde de bulunmuştu. detaylar haberimizde…

Ak İş Merkezi Yönetiminden Ak Partiye uyarılı çağrı

Geçtiğimiz aylarda Ak Parti il ve ilçe başkanlıkları binasına asılan poster ve reklamların kaldırılması için defalarca, Ak İş Merkezi Yönetimi tarafından yazılı ve sözlü olarak uyarılarda bulunmuştu.

Ak İş Merkezi Yöneticisi Bahri Odabaş sözü edilen binanın gayri yasal olarak asılan bina tabelasının sökülmesi sırasında Macit Haldız’ın yeğenleri tarafından darp edilmişti.

Süreç içinde yaşanan olaylar, Bahri Odabaş tarafından ayrı ayrı yargıya intikal ettirilmişti.

Bahri Odabaş, yapılan yerel seçimler sürecinde asılan reklam posterlerinin indirilmesiyle ilgili defalarca yaptığı uyarılar karşılık bulmayınca; Vinç kiralayarak posterin indirilmesi girişimlerinde de bulunmuştu.

Seçimler tamamlandıktan ve Ak Partinin İzmit’te kaybetmesiyle birlikte, il ve ilçe örgütlerinde değişimler yaşandı. Gölcük Belediyesinin eski başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına atandı.

Ak Parti yerel yönetimlerinde gerçekleşen değişimlerin ardından, Bahri Odabaş, yeni yönetimi muhatap alarak, poster ve reklam tabelalarının indirilmesiyle ilgili, Ak parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e bir uyarı mektubu gönderdi.

Bahri Odabaş, Mehmet Ellibeş’e gönderdiği mektupta şunları söyledi:

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı
Sayın Mehmet Ellibeş
Sayın Başkan, Binamızın ortak alanlarına, izinsiz olarak asmış olduğunuz, poster, Parti amblemi ve Bayrak, Ofislerin camlarını kapattığından;

1- Postter ve parti ambleminizi 16.09.2019 tarihine kadar kaldırmanızı,

2- Türk Bayrağını, binanın kör cephesinde bulunan reklam alanına kiraya verilinceye kadar asmanızı rica ederim.

Saygılarımla…
Bahri Odabaş
Ak İş Merkezi Yöneticisi”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica