Genel

Ak Parti artık iktidarı rüyasında bile göremez

Ak Parti artık iktidarı rüyasında bile göremez Odabaş; “En son olarak ta Ankara ve İstanbul başta olmak üzere milletin iradesine yaptığı saygısızlıkla dünyaya rezil olmayı da becerdi. Yaşanan olayları izlerken ben utanıyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Ak Parti artık iktidarı rüyasında bile göremez

Marsiad olarak yıllık 200 Milyar dolarlık ihracat projelerini yıllardır bir türlü anlatma fırsatını yakalayamayan genel başkan Bahri Odabaş, güncel gelişmelere vurgu yapan basın açıklaması yaptı.

Odabaş açıklamasında şunları söyledi:

“Kurulduğu günden itibaren Ak Partiyi çok yakından, samimi ve objektif bir şekilde takip ediyorum.

Milli iradeye saygılı olacağız, ortak aklı kullanacağız, ülkeyi ve kentleri birlikte yöneteceğiz, herkesin öneri ve uyarılarına önem vereceğiz vs. sözlerine güvenerek çok büyük destekler verdik.

Ancak Ak Parti gücü eline geçirdikçe verdiği bu sözlerden uzaklaştı. En son olarak ta Ankara ve İstanbul başta olmak üzere milletin iradesine yaptığı saygısızlıkla dünyaya rezil olmayı da becerdi. Yaşanan olayları izlerken ben utanıyorum. Yaptıklarını kabullenememek gibi utanmazlık olaylarını birlikte dünyanın gözü önünde izliyoruz.

Bu durumda Ak Parti ye oy verenler dahil bütün dünyada Ak Parti güvenini kaybetmiştir!

Damat bakan, ülke ülke dolaşarak Türkiye’ye yatırım bekliyor!

Nafile!.. Böyle bir yönetimin olduğu ülkede kim yatırım yapar!

Ak Parti, ne 17-25 Aralıktan, ne 7 Haziran seçimlerinden, ne 15 Temmuz darbe girişiminden ve ne de son seçimlerden ders almadı!..

Lafta almış gibi gözükse de hepsini kişisel ranta çevirmek için çalıştığı net olarak görülebilmktedir!

Sonuç ortada. CHP 1946 da yaptığı yanlışın bedelini 70 yıl boyunca ödedi.
Hak ve halk hiçbir zaman yanlışı unutmaz ve affetmez!
Günü gelince cezasını ağır keser!

Bu nedenle, bence Ak Parti iktidarı bitmiştir. Bu gün son çırpınışlarını yapmaktadır. İstanbul sonuçlansa bile 4.5 yıl ülkeyi yönetebileceğini zannetmiyorum. Artık yolun sonu görünmüştür.

Cumhurbaşkanına tavsiyem, bu belirsizliği bir an evvel sonlandırıp, ülkenin gerçek problemlerine yoğunlaşmalı ve en az ayda bir defa ülkenin ekonomik problemlerinin çözümünde fikir ve proje sahibi olanları dinleyerek önlerini açmalıdır!

Aksi takdirde hem kendisi ve hem de ülke kaybedecektir!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica