İGF

AK Parti Bursa: Biz istikrardan yanayız

Cumhurbaşkanı seçimleri ikinci turuna 3 gün kala AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında yerel ve genel siyasete yönelik gelişmeleri “Odak Noktası” programında değerlendirdi. Türkiye’nin yansıması konumunda olan Bursa’da 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerinin de şölen havasında geçirmeyi arzu ettiklerini belirten Başkan Gürkan, “Biz istikrardan yanayız. Vatandaşlarımızın da istikrardan yana oy kullanacaklarına inancımız tam” diye konuştu.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında “Odak Noktası” programına konuk oldu.

Bursa’nın ve Türkiye’nin 21 yılda elde ettiği kazanımları anlatan Başkan Gürkan, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtladı.

“BURSA, TÜRKİYE’NİN YANSIMASI… “

Bursa AK Parti olarak farklılıklarını da anlatan Gürkan, Bursa’da iktidar neyse genelde de o olduğunu belirterek, Bursa’nın Türkiye’nin yansıması olduğunu dile getirdi. Türkiye geneline göre Bursa’nın Cumhurbaşkanlığı’nda iki puan üstte, AK Parti olarak ise 4 puan üstünde olduğunu anlatan Gürkan, ilçelerle ilgili hususları biraz daha detaylı masaya yatırdıklarını, ekip ve yönetimlerin bu yönde çalışmalar içerisinde olduğunu söyledi.

Seçimlerden yaklaşık bir yıl önce “Yüz yüze gönül gönüle” parti programını Bursa genelinde sahada başarıyla sürdürdüklerini belirten Davut Gürkan, “Burada mesele sahanın nabzını tutmaktı. Her ilçenin en az 5 şikayetini, 5 talebini aldık. Genel rapor haline getirerek Genel Merkez’e gönderdik. Hayat pahalılığı, EYT, konut edinimi gibi problemler vardı. O dönemde bu zamana kadar geldiğinde EYT ile sorun giderildi. Yüzde 100’den fazla asgari ücrete zam yapıldı. Bursa’nın yereli ile geneli arasında paralellikler mutlaka oluyor” dedi.

Gürkan programda, EYT ile ilgili maaş bağlama konusunda İstanbul’dan sonra Bursa’nın en fazla maaş bağlanan yerlerden biri olduğunu vurguladı.

28 MAYIS’I DA ŞÖLEN HAVASINDA GEÇİRMEYİ ARZU EDİYORUZ

14 Mayıs seçimlerinde Türkiye’de yüzde 88 olan oy oranının aynı şekilde Bursa’da da yüzde 90 olarak gerçekleştiğini anımsatan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sandığa katılımdan dolayı bir kez daha Bursalılara teşekkür etti. 

14 Mayıs’ta olduğu gibi tekrar 28 Mayıs’ta da ikinci tur seçimlerin şölen havasında geçirmeyi arzu ettiklerini belirten Başkan Gürkan, “Seçmenlerimizin de  bu konuyla alakalı teveccühlerini takdirlerine bırakıyoruz. Biz istikrardan yanayız. Vatandaşların da istikrardan yana oy kullanmalarını arzu ediyoruz” yorumunda bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica