İGF

AK Parti Bursa’da geniş istişare

AK Parti’de bu dönem ve geçmiş dönemlerde bakan, milletvekili, belediye başkanı, il başkanlığı görevlerinde bulunan isimler İl Başkanı Davut Gürkan tarafından düzenlenen programda bir ayaya geldi.

Bursa (İGFA) – Bursa’da kent, ülke ve dünya gündemimi değerlendiği toplantı BURFAŞ’a ait Dobruca Sosyal tesislerinde hafta sonunda gerçekleştirildi. Toplantıda birlik ve beraberlik ruhu ön plana çıktı. Toplantılara ev sahipliği yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti’de istişarenin esas olduğunu söyledi.

Toplantıda öncelikle Bursa için yapılacak çalışmaları değerlendirdiklerini kaydeden Başkan Gürkan, AK Parti’nin, Türkiye için milletin köklerini, geleceğe taşıyan bir büyük dava hareketi olduğunu ifade etti. “Bizler, her zaman şehrimize emek veren, katkıda bulunan değerli büyüklerimizin tecrübelerinden istifade ederiz” diyen Gürkan, “Bursa, teknolojisi ve sanayisiyle güvenle büyüyor. Biliyoruz ki Bursa büyürse Türkiye büyür. AK Parti’de eski diye bir kavram yoktur. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Bizler ise bu millete hizmet etmekle görevliyiz. Partimize, milletimize ve şehrimize bu güne kadar hizmet eden tüm dava büyüklerimize teşekkür ederim” dedi.  

İstişare toplantısına; AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Önceki Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Adalet Bakan Yardımcısı ve Önceki Dönem Milletvekili Zekeriya Birkan, Önceki Dönem Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmet Su, Önder Matlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bennur Karaburun, Mehmet Tunçak, Mehmet Emin Tutan, Hayrettin Çakmak, Sedat Kızılcıklı, Şevket Orhan, Faruk Anbarcıoğlu, Zafer Hıdıroğlu, Abdülmecit Alp, Önceki Dönem İl Başkanları Ayhan Salman, Cemalettin Torun, Nagip Vardar, Sedat Yalçın ve Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica