Siyaset

AK Parti şu anda yönetme kabiliyetini kaybetmiştir

AK Parti şu anda yönetme kabiliyetini kaybetmiştir CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 696 sayılı KHK’ya ilişkin, “Sivillere muafiyet af niteliğindedir. Günahsız askerlerimizi dayaktan geçirenleri cezasız bırakmak akla, vicdana uygun bir davranış değildir.” dedi. AK Parti şu anda yönetme kabiliyetini kaybetmiştir detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

AK Parti şu anda yönetme kabiliyetini kaybetmiştir

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Bilecik İl Kongresinde gazetecilere yaptığı açıklamada, KHK’ye tepki gösterdi. Posta‘nın haberine göre Özel, bunun ülkeye zarar vereceğini ileri sürerek, “Eğer başkanlık sistemine geçilirse, eğer tek adamlık rejimine geçilirse, Meclis yerine bir yerlerde KHK’ler olacak ve Cumhurbaşkanlığı kararları ile yönetileceğiz.”

“Taşeron işçilerinin ümitlerinin boşa çıkması, Meclis yerine KHK sisteminin uygulanmasıdır”

“Bugün taşeron işçilerinin ümitlerinin boşa çıkması, üzüntülerinin sebebi de Meclis yerine KHK sisteminin gelmesidir.” görüşünü savundu.

“Biz o gece darbeye direnen vatandaşlarımıza, şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkıyoruz ama günahsız askerlerimizi dayaktan geçirenleri, işkence edenleri, linç edenleri cezasız bırakmak akla, vicdana uygun bir davranış değildir”

“Sivillere muafiyet af niteliğindedir. Biz o gece darbeye direnen vatandaşlarımıza, şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkıyoruz ama günahsız askerlerimizi dayaktan geçirenleri, işkence edenleri, linç edenleri cezasız bırakmak akla, vicdana uygun bir davranış değildir. Bunu doğru bulmuyoruz.

“AK Parti de MHP de yönetme kabiliyetlerini kaybetmişlerdir”

AK Parti şu anda yönetme kabiliyetini kaybetmiştir. Onun peşine takılan MHP de -yönetim kademesi için söylüyoruz bunu- şuurunu kaybetmiştir. AK Parti de MHP de yönetme kabiliyetlerini kaybetmişlerdir. Zaten ikisi de birbirine sarılıp karanlıktan korkup yüksek sesle şarkı söyleyenler gibi ittifak şarkıları söylüyorlar, onları ittifak da kurtarmaz.”

AKP genel başkanı ve cumhurbaşkanı Erdoğan; “Ana muhalefetin maalesef bugün başındaki zatın bu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şehit edilen 34 vatandaşımızın değil de onları alçakça şehit eden katillerin yanında saf tuttuğunu görüyoruz. Söylediği şeye bak, tek tip elbiseyle ilgili. ‘Onların yakınları yok mu, onları o halde gördükleri zaman ne yapacaklar, üzülmeyecek mi, şöyle olmayacak mı, böyle olmayacak mı?’ diyor. Ya sen ne cins adamsın be? Sen benim 251 şehidimin yakınlarını düşünmüyorsun, sen benim 2 bin 193 gazimin yakınlarını düşünmüyorsun. ‘Onların acaba yakınları, evlatları, kardeşleri şehit olduğu zaman ne yaptılar, ne yapıyorlar’ diye soruyor musun Bunu düşünüyor musun?” demişti…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica