İGF

Ak Parti’den “Birlik” vurgusu

Adalet ve Kalkınma Partisi Niğde Teşkilatınca organize edilen programda, önceki dönem il başkan ve yöneticileri mevcut yönetim ile bir araya geldi.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Ak Parti Niğde İl Teşkilatı; önceki dönemlerde il başkanlığı ve yönetim kurullarında görev almış parti mensuplarını ağırladı.

Ak Parti Niğde İl Başkanlığı’nın organizasyonda Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, İl Başkanı Ömer Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin katıldı.

Ak Partili mevcut yönetim  ve önceki dönem il yöneticileri ile belediye başkanlarının katıldığı program Niğde Merkez Ramada Otelde gerçekleşti. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı programda, Niğde’de gerçekleştirilen projelerden, yapılması planlanan projelere kadar ilimiz sorunları ele alındı. Program önceki dönem yöneticilerinin yoğun katılımı gerçekleşti.

Geçtiğimiz ayda da geçmiş dönemlerde  görev almış merkez ilçe başkanları mevcut il ve ilçe yönetimiyle bir araya gelmişti. Çok sayıda parti üyesinin de katıldığı program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica