İGF

AK Partili Vekiller: “Alabalık üreticilerimizin yanındayız”

Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Fethiye ve Seydikemer bölgesindeki alabalık yetiştiricilerinin üretime ilişkin yaşadığı sorunlara Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli el attı.

MUĞLA (İGFA) – Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Adem Camuz AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ı ve AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’i Ankara dönüşü ziyaret edip yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Konuyla alakalı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin desteklerinin önemine dikkat çeken Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Adem Camuz, “Sayın Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan’ı ve Milletvekilimiz Mehmet Yavuz Demir’i Ankara dönüşü ziyaret ettik. Sorunlarımız hakkında konuştuk. Sayın Bakanımız Bekir Paktemirli’nin de yanımızda olduğunu biliyoruz. Bu sorunlara en kısa sürede çözüm bulmak istiyoruz” dedi.

Fethiye ve Seydikemer bölgesindeki alabalık yetiştiricilerine yaşadıkları sorunlara çözüm bulan Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, “Üreticilerimizin her zaman destekçisiyiz. Ülke ekonomimize büyük katkı sağlayan Fethiye ve Seydikemer bölgesinde alabalık yetiştiricilerinin yaşadığı üretime ilişkin sorunları Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin destekleriyle aşıyoruz. Ankara dönüşünde Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Adem Camuz’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Üreticilerimizin yaşadıkları her türlü sorunlarda yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica