İGF

AK Partililer, Bursa’nın geleceğini istişare etti

AK Parti Bursa Teşkilatları, istişare toplantısında biraraya geldi. Bursa’nın geleceğine dair atılan adımların konuşulduğu toplantıda Bursa için yatırımlar ve teşkilat çalışmaları da görüşüldü.

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın Bursa Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve önceki dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve  belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, tüm dünyayı  etkileyen pandemi sürecinin olumsuzluklarına  ve yıllardır gittikçe güçlenen, büyüyen, dünya kamuoyunda daha fazla söz sahibi olan Türkiye’nin büyümesini engellemeye  çalışan iç ve dış güçlere rağmen, AK kadroların birlik ve beraberlik içerisindeki sağlam duruşları ile Türkiye’nin güçlü geleceğine yürüyüşünü sürdürdüğünü vurguladı. 

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, merkezi hükümetin projelerinin takipçisi olacak ve tüm teşkilatlarımızla şehrimizin güçlü geleceği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın övgülerine mazhar olan proje ve çalışmaları bir bir hayata geçireceklerini söyledi. 

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, kuruluşundan bu yana partilerinin ve AK Parti vizyonunun en önemli destekçilerinden olan Bursa’nın ve AK Parti Bursa teşkilatlarının yeni dönemde de Türkiye’ye örnek çalışmalarını sürdüreceğini ifade ederek, her fırsatta teşkilat mensupları ile biraraya  gelerek AK Parti’nin istişare kültürünü sergileyen İl Başkanı Davut Gürkan’a teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica