Genel

Ak Partinin seçim afişi asmasına müsaade etmiyorum

Ak Partinin seçim afişi asmasına müsaade etmiyorum Odabaş; “Biz de yönetim olarak önce Ak Parti Kocaeli il ve İzmit ilçe başkanlıklarını; ödeme yapmayınca son olarak da Ak Parti genel merkezini icraya verdik!” dedi. detaylar haberimizde…

Ak Partinin seçim afişi asmasına müsaade etmiyorum

Ak İş Merkezi yönetimi Ak Partinin aidat borçlarıyla ilgili icra işlemleri başlatmıştı. İcra işlemleri sürerken, yerel seçimlerin sürecinde Ak Parti tarafından Ak İş Merkezi binasına asılan seçim afişlerinin indirilmesi için yönetim işlem başlattı.

Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, izinsiz asılan seçim görsellerinin kaldırılması konusunda şunları söyledi:

“Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Ak Parti ve partiyi kullanan Macit Haldız’la yasa dışı eşkıyalıkları ile mücadele ediyorum.

Haldız, müteahhitliğini yaptığı binanım asansörünü taktırmadığı için ismini binadan indirdik. Aidat borçlarını ödemediği için de icraya verdiğimiz için; Ak Parti de 16 yıl boyunca binanın ortak alanlarına izinsiz astığı poster, reklam ve ışıklı tabelalara ücret ödemediği için; kırdığı ve eskiyen yerleri yenilemediği için yıllarca problem yaşamış, sonunda binanın eskiyen boya vs.; yerlerinin yenilenmesi şartı ile 2018 yılı sonuna kadar başka bir talepte bulunmamak üzere protokol imzalamıştık.

Ancak Ak Parti Macit Haldız’la işbirliği yaparak beni yönetimden uzaklaştırmak için küfür, tehdit, taciz saldırı vs. yasa dışı yollara başvurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Ak Parti Kocaeli il başkanlığı ve İzmit ilçe başkanlıkları yaklaşık bir buçuk yıldan beri yönetime aidat ödemeyerek; beni binanın giderlerini karşılayamaz duruma getirip kendiliğimden yönetimi bırakmaya zorluyor.

Biz de yönetim olarak önce Ak Parti Kocaeli il ve İzmit ilçe başkanlıklarını, ödeme yapmayınca son olarak da Ak Parti genel merkezini icraya verdik!

Evvelki gün gördük ki İzmit belediye başkan adayı Sibel Gönül’ün seçim afişini, binanın terasından alta kadar sarkıtarak asarak ofislerin camlarını kapatmışlar.

Biz de önce Ak Parti İzmit ilçe başkanlığı ve Sibel Gönül’e bir yazı yazarak 01 Mart Cuma günü saat 13.00’e kadar afişi indirmedikleri takdirde yasal işlem başlatacağımızı bildirdik.

Afiş kaldırılmayınca biz de dün İzmit ilçe seçim kurulu ve İzmit belediyesi zabıta müdürlüğüne yazı yazarak izinsiz asılan seçim afişinin indirilmesini talep ettik.

Gereğini devletimizden bekliyoruz.

Saygılarımla
Bahri Odabaş
Ak İş Merkezi Yöneticisi

İlçe seçim kurulu başvuru belgesi
Başvuru belgeleri
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica