Ekonomi

Akaryakıt Sektörünün sorun ve çözüm önerileri KOTO’da ele alındı

Akaryakıt Sektörünün sorun ve çözüm önerileri KOTO’da ele alındı KOTO’nun, sektörlerin güncel sorunlarının ortak geliştirilen önerilerle çözüme kavuşturulması için gerçekleştirdiği toplantıların bir yenisi Akaryakıt Grubu ile devam etti. Akaryakıt Sektörünün sorun ve çözüm önerileri KOTO’da ele alındı detaylar haberimizde…

Akaryakıt Sektörünün sorun ve çözüm önerileri KOTO’da ele alındı

Kocaeli Ticaret Odasının sektörlere özel sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı sektörel istişare toplantıları sürüyor. Bu kapsamda son olarak, 13. Meslek Komitesi bünyesinde yer alan Akaryakıt Grubunun güncel konularının görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sektörden yoğun ilgi…

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, 13. Meslek Komitesinden Meclis Üyeleri; Abdin Öztürk, Cevat Yıldız, Mesut Ekşi, Komite Başkanı Hasan Öztürk, Komite Başkan Yardımcısı İsmet Temizel, Komite Üyeleri Davut Gözübüyük ve Semih Cici’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan İmran Okumuş, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Uğurlu, Genel Sekreter Ali Tutuk, Genel Müdür Mehtap Bakır ve İzmit Şube Temsilcisi Ali Gözübüyük ile sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Doğan: “komiteler yol göstericimiz”

Toplantı, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan’ın selamlama konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında, komitelerin önemine vurgu yapan Başkan Doğan, “Akaryakıt sektörünün sorun ve çözüm önerilerinin görüşüleceği toplantımızın üst düzeyde verimli olmasını temenni ediyorum. Komitelerimiz, Odamızın en değerli istişare organıdır, çalışmaları ve görüşleriyle çalışmalarımıza ışık tutmakta adeta yol gösterici olmaktadır. Sektöre ve odamıza katkıları dolayısıyla bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Komite Başkanı Hasan Öztürk, KOTO 13. Meslek Komitesi’nin sektörün gelişmesi adına yaptığı girişimleri detaylarıyla anlatarak, istişare toplantılarının komite çalışmalarına kılavuzluk ettiğini belirtti.

(PÜİS) Genel Başkan İmran Okumuş KOTO’ya teşekkür etti…

Toplantının son konuşmasını gerçekleştiren Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan İmran Okumuş da konuşmasında sendikanın sektör için yaptığı çalışmalara değinerek, “Başkanımız Akın Doğan, 13. Meslek Komitesi ve sektör temsilcileri nezdinde Kocaeli Ticaret Odası’na böyle bir toplantı gerçekleştirdikleri ve şahsımı davet ettikleri için teşekkür ediyorum. PÜİS, genel merkezi Ankara’da bulunan, 9.000 kayıtlı akaryakıt bayisini çatısı altında toplayan, Türkiye’nin en büyük ve teşkilatlı tek Petrol İşverenler Sendikası’dır. Bugüne kadar sektörümüzün yararına birçok yasa ve uygulamayı hayata geçirdik. Sizlerin sorun, görüş ve önerilerini de ilgili bakanlıklara ileterek, çözümü noktasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları alacağız” dedi. Okumuş, gündemlerinde olan sorun ve önerilerle ilgili de bilgi verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica