Genel

Akif Yener: “Sakarya’da tercihim Baydar Steakhouse”

İstanbul ve Bodrum'a yemek tercihinin Nusret Et olduğunu vurgulayan Akif Yener; tercihinin de Sakarya ve bölgesinde Baytar Et Dünyası olduğunun altını çizdi.

Akif Yener: “Sakarya’da tercihim Baydar Steakhouse” … “Baytar Et Dünyası Kasap Steakhouse’u ziyaret eden Sakaryalı Ünlü Ses Sanatçısı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi Akif Yener; imzalı son albümünü hediye etti…” detaylar haberimizde…

Akif Yener: “Sakarya’da tercihim Baydar Steakhouse”

Dünya’nın bir çok ülkesinde hayran kitlesine sahip olan Sakarya’lı Ünlü Sanatçı Akif Yener; Sakarya’da yemek tercihinin yakında Serdivan İlçesinde de hizmete girecek olan Ferizli İlçesi’ndeki Sakarya’nın önde gelen mekanlarından Baytar Steakhouse olduğunu söyledi.

Yakın Dostları MÜSİAD Sakarya Şubesi Teşkilatlanma Komisyonu Üyesi Uğur Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ile birlikte Enes Baytar’ı işletmeciliğini yaptığı Ferizli İlçesi’ndeki Baytar Et Dünyası Kasap Steakhouse’u ziyaret eden Sakaryalı Ünlü Ses Sanatçısı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi Akif Yener; imzalı son albümünü hediye etti.

İstanbul ve Bodrum’a yemek tercihinin Nusret Et olduğunu vurgulayan Akif Yener; tercihinin de Sakarya ve bölgesinde Baytar Et Dünyası olduğunun altını çizdi. Yakında Serdivan Şubesi’nin açacak olan Baytar Steakhouse’nun Sakarya’ya ayrı bir ivme kazandıracağını söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica