Genel

AKP İstanbul’u teslim etmemek için her yola başvuruyor

AKP İstanbul’u teslim etmemek için her yola başvuruyor. Odabaş; “AKP, seçimle ele geçiremediği yönetimleri eşkıyalıkla ele geçirmeye alışık. Çözüm, hiç bir siyasi partiye iki dönemden fazla iktidar vermemektir” dedi. detaylar haberimizde…

AKP İstanbul’u teslim etmemek için her yola başvuruyor

31 Marttan bu yana 15 gündür bir türlü sayımı tamamlanamayan İstanbul seçimleriyle ilgili Ak İş Merkezi yöneticisi Marsiad genel başkanı Bahri Odabaş bir basın açıklaması yaptı.

AKP’nin icraatları konusunda çok fazla tecrübeler yaşayan Odabaş, açıklamasında şunları söyledi:

“Haftalardan beri Türkiye ve Dünya İstanbul seçimine kilitlendi. Seçimi kaybeden AKP 25 yıldır yönettiği İstanbul’un yönetimini teslim etmemek için her yola başvuruyor!..

Biz bunu daha önceki yıllarda da gördük ve görmeye devam ediyoruz.

Size yaşamakta olduğum bir örnek vereceğim, siz binlercesini düşünebilirsiniz!

Yaklaşık 15 yıldan beri, AKP Kocaeli il ve İzmit ilçe başkanlıklarının da içinde bulunduğu binanın yöneticiliğini yapıyorum.

“AKP eşkıyaları binayı yönetiyor”

Ancak bir buçuk yıldan beri AKP eşkıyaları tarafından, yönetici olduğum binaya sokulmuyorum!.. Yöneticiliği, sahte makbuz ve kaşelerle, zorla siyasi ve fiziki güç kullanarak para toplayan AKP eşkıyaları binayı yönetiyor!

“Defalarca başvurum var”

Yaklaşık 20 defa Kocaeli cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunmama rağmen, İzmit kaymakamlığı ve Kocaeli valiliğine defalarca başvurmama rağmen, mahkeme kararlarına rağmen hala AKP eşkıyaları eşkıyalıklarına devam ederek yasa dışı yollardan yönetimi ele geçirmiş ve binayı yönetmeye devam ediyor!

Sebebi, 15 yıl boyunca ‘binanın ortak reklam alanlarını’ izinsiz ve bedelini ödemeden Cumhurbaşkanının Posterleri, Partinin Reklamlarına kullanmalarına karşı çıktığım için!

“Polis ruhsatlı silahımı halen geri vermedi”

Bir ay önce valilik tarafından koruma isteyerek binadaki görevimi yerine getirmek için binanın önüne gittiğimde; polislerin gözü önünde bana saldıran üç AKP’li eşkıya anında serbest bırakılırken, aracımın bagajında, kılıfının içinde duran taşıma ruhsatlı silahıma polis el koydu. Bir ay geçmesine rağmen hala taşıma ruhsatım savcılık tarafında henüz iade edilmedi!

Bunun anlamı nedir; “Sen AKP ye karşı çıkarsan seni ne polis, ne devlet ve ne de ruhsatlı silahın koruyamaz?” mıdır?

“iyi icraatlarını ilk iki dönemde yapmışlar”

Cumhuriyetin kurulduğu günden bu güne kadar incelediğim zaman görüyorum ki iktidara gelen tüm siyasi partiler, tüm iyi icraatlarını ilk iki dönemde yapmışlar. İkinci dönemden sonra hepsi bozulmuş, ülkeye zarar vermiştir!

Umarım bundan sonra halkımız ya siyasi partileri kontrol altında tutacak siyasi bir sistem geliştirir veya hiç bir siyasi partiye iki dönemden fazla iktidar vermez!..”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica