Siyaset

AKP Selçuk ilçe Başkanı ve Yönetimi görevden istifa etti

AKP Selçuk ilçe Başkanı ve Yönetimi görevden istifa etti AKP Selçuk İlçe Kongresinde, 202 delegenin oyunu alarak ilçe başkanı seçilen Osman Başterzi ve 14 yönetim kurulu üyesi, seçimin ardından görevlerinden istifa etti. Genel merkez istemeyince istifa ettiler. AKP Selçuk ilçe Başkanı ve Yönetimi görevden istifa etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

AKP Selçuk ilçe Başkanı ve Yönetimi görevden istifa etti

Hem seçimi kazandılar ve hemen istifa ederek kime mesaj verdiler?

AKP Selçuk İlçe Kongresinde, 202 delegenin oyunu alarak ilçe başkanı seçilen Osman Başterzi ve 14 yönetim kurulu üyesi, seçimin ardından görevlerinden istifa etti.

“202 oy alarak mevcut başkan Sema Yeşilçimen’i geride bıraktı”

AKP‘nin, dün Selçuk’ta gerçekleştirdiği ve 385 delegenin oy kullandığı kongrede, 202 oy alarak mevcut başkan Sema Yeşilçimen’i geride bırakan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Osman Başterzi ve yönetimi, seçimin hemen ardından görevlerinden istifa etti.

“Yapılan istişareler sonucunda ben ve yönetim kurulum istifamızı verdik”

Başterzi konuyla ilgili olarak, “Yapılan istişareler sonucunda ben ve yönetim kurulum istifamızı verdik. Takdir Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın. Karar ne şekilde olursa olsun biz Selçuk’ta partimizin emrindeyiz” dedi.

“Sema Hanım veya Osman Bey olur ya da olmaz diye bir şey şu an için söyleyemem”

AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, Başterzi’ye nezaketi için teşekkür ederek, “Kongremiz yapıldı, istifalar da verildi. Selçuk’ta yeni bir değerlendirme yapacağız ve yeni bir atama gerçekleşecek. Sema Hanım veya Osman Bey olur ya da olmaz diye bir şey şu an için söyleyemem. Amacımız kutuplaşmayı, ayrışmayı önlemek.”

“Hepsi AKP’li hepsi bu partiye hizmet etmek istiyor”

“Sonuçta iki kanada da oy vermiş olanların hepsi AKP’li hepsi bu partiye hizmet etmek istiyor. Makam ve mevkiler gelip geçicidir.”

“Osman Bey’e de nezaketleri için çok teşekkür ediyorum”

“En kısa sürede ve en sağlıklı şekilde bu süreci tamamlamak istiyoruz. Osman Bey’e de nezaketleri için çok teşekkür ediyorum, aynı şekilde birkaç ilçemizde de buna benzer aday çalışmaları var” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica