İGF

Aksaray AK Parti’den kongre çağrısı

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray’da 7’ncisi 15 Şubat’ta düzenlenecek Olağan İl Kongresi için açık davet yaptı.

AKSARAY (İGFA) – AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 15 Şubat Pazartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 12.00’da düzenlenecek olan 7’inci Olağan İl Kongresi’nin genel başkan yardımcıları, bakanlar, MKYK üyeleri, milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticilerinin teşrifleriyle gerçekleşeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemiyle kongreye katılacağını aktaran İl Başkanı Altınsoy, 19 yıldır partiye hizmet eden, önceki dönem milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanlarının katılımları, delegelerin oy kullanacağı kongreyi üye ve misafirlerle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri harfiyen uygulayacaklarının altını çizen Başkan Altınsoy, “Kongremizde misafirlerimizin maske, mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyet göstermelerini önemle rica ediyoruz. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevlilerimiz salona girişte ateş ölçümü yapacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica