İGF

Aksaray Emniyeti şafak operasyonunda, Aksaray malaklilarini ele geçirdi

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Ekipleri, Hırsızlık/Oto hırsızlığı yapan 11 zanlıyı ele geçirdi .Oto ve ev farelerini saklandıkları yerde yakalayan hırsızlık Asayiş Şube ekipleri çaldıkları bir kısım parçalarda sahiplerine teslim edildi.

Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber)- Aksaray da belli zamanlarda meydana gelen “Evden Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Hayvan Hırsızlığı, Motosiklet Hırsızlığı, Mabetten Hırsızlık, İşyerinden Hırsızlık ve Açıktan Hırsızlık” olayları ile ilgili yapılan araştırma/soruşturma ve güvenlik kamera kayıtlarında hırsızlar tespit edildi. 

Hırsızlık yaptıkları tespit edilen,F.G. (30), E.G. (27), N.U. (19), Ö.E. (58), Y.K. (25), A.D. (22), M.N. (22), B.Y. (31), T.Ç. (28), T.D. (18) ve U.A. (21) ekipler tarafından düzenlenen şafak operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden (1) adet otomobil, (3) adet motosiklet, (2) adet Malaklı Cinsi köpek, Motosiklet Parçaları, (1) adet kamera kayıt cihazı, (1) adet Bıçak, (3) adet Tabanca, (3) adet pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ile kartuş ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerden müştekileri tespit edilen malzemeler ile (2) adet malaklı cinsi köpek sahiplerine teslim edildi. 

 Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica