İGF

Aksaray’da iş adamı 32 derslikli ilkokul yaptıracak

 Ayşe ALP (Aksaray Olay Haber)- Küçük Bölcek Mahallesine yapılacak olan okulun yapımı ile ilgili hazırlanan protokolün imza töreninde konuşan Ağaçlı; Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ederek “Büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin sayesinde memleketimize bizimde katkımız olacak. İnşallah arkası gelecek ’diye konuştu. 

İşadamı İrfan Ağaçlı’nın babası ‘Orhan Ağaçlı’nın isminin verileceği okulun protokol imza töreninde; “Çok güzel ve hayırlı bir haberimiz var’ diyerek açıklamada bulunan
Vali Aydoğdu: “ İş adamı, hayırsever İrfan Ağaçlı Aksaray’da 32 derslikli bir ilkokulu yapacak.Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler hepimizi kısa ömrümüzde bu dünyaya geldik. Belli bir süreburada yaşayacağız ve sonrada gideceğiz. Gittikten sonra sadece hikâyelerimiz kalacak. Yapılan bu hayırseverlikle inşallah kıyamete kadar o okulda okuyacak çocuklarımız İrfan beye ve ailesine duaedeceklerdir. Gerçekten çok gurur verici bir durum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu protokolün hazırlanması noktasında her adımını takip eden değerli Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a teşekkür ediyorum. Aksaray eğitim camiasına, çocuklarımıza, öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Özel tip 32 derslikli ilkokul imza protokolü iş adamı İrfan Ağaçlı ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal tarafından imzalandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica