Siyaset

Akşener; ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla yola çıktı

Akşener; ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla yola çıktı Meral Akşener, “Adalete güveni yeniden tesis etmek için, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması için, zengin bir Türkiye için cesaretle geliyoruz” ifadelerini kullandı. Akşener; ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla yola çıktı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

“Adalete güveni yeniden tesis etmek için, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması için, zengin bir Türkiye için cesaretle geliyoruz”

Akşener; ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla yola çıktı

Meral Akşener, Twitter hesabından tanıtım videosu paylaştı

Meral Akşener ‘Türkiye iyi olacak’ sloganıyla yola çıktı. Parti kurma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, Twitter hesabından tanıtım videosu paylaştı. “Türkiye iyi olacak” sloganıyla yola çıkan Meral Akşener, “Adalete güveni yeniden tesis etmek için, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması için, zengin bir Türkiye için cesaretle geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Akşener’in ilk mesajı gülen yüz işaretli “25 Ekim’de geliyoruz Türkiye iyi olacak” afişi oldu

Meral Akşener, 25 Ekim Çarşamba günü kuruluşunu ilan edeceği yeni parti için sosyal medya hesabından mesajlar paylaştı. Akşener’in ilk mesajı gülen yüz işaretli “25 Ekim’de geliyoruz. Türkiye iyi olacak” afişi oldu. Akşener bu afişi, “25 Ekim günü partimizi kuruyoruz. İster Ankara’da bize katılın, ister canlı yayında izleyerek desteğinizi gösterin!” mesajıyla paylaştı.

“Adalete güveni yeniden tesis etmek için, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması için, zengin bir Türkiye için cesaretle geliyoruz”

Akşener daha sonra 2 video paylaştı. Akşener, “umut, kararlılık, adalet, gelecek, bilgi, zenginlik, cesaret, medeniyet… 25 Ekim’de geliyoruz” ifadeleri yer alan videoyu, “Adalete güveni yeniden tesis etmek için, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması için, zengin bir Türkiye için cesaretle geliyoruz” notuyla paylaştı.

“Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer”

Akşener’in son mesajında ise cesaret vurgusu vardı. Akşener, “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer! #25Ekim’de geliyoruz” ifadelerini kullandı.

25 Ekim sabahında İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapılacak

Akşener öncülüğünde kurulacak yeni parti için 25 Ekim sabahında İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapılacak, ardından parti kurucuları Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde basının önüne çıkarak partinin tüzük ve programını açıklayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica