Siyaset

Akşener’e Erdoğan’dan ‘bunlar senin iyi günlerin’ sözleri …

Akşener’e Erdoğan’dan ‘bunlar senin iyi günlerin’ sözleri … Erdoğan, Akşener’e; “Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o şimdi milletvekilliğine güveniyor” dedi. detaylar haberimizde…

Akşener’e Erdoğan’dan ‘bunlar senin iyi günlerin’ sözleri …

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da düzenlenen mitingde konuştu. Meral Akşener’e yönelik açıklamalarına devam eden Erdoğan, “Şu anda senin iyi günlerin sen Erdoğan’a söylememiş olduğu sözleri söylemiş gibi yaptın, asıl fatura sana kesilecek. Ben halkıma nasıl terörist derim? Bu ülkede adalet var gereken hesabı vereceksin dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Bay Kemal milletvekilliğine güveniyor”

Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek. Bu yurt konseyi hikayen. Öbür tarafta Cumhurbaşkanı’na attığın iftira. Ben halkıma nasıl terörist derim ya! Gereken hesabı vereceksin. Şimdi tabii korku bacağı sardı. Bu ülkede hukuk var. Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal o şimdi milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatımla yargıya intikal etmek üzere yapıyorum.

“Bunlara gereken dersler verilecek”

Biz teröristlerle el ele omuz omuza yürüyenlerin omuzunu sıvazlamayız. Bunlara gereken dersler verilecek. İnşallah seçimden sonra bir tarafta parlamento bir tarafta yargı üzerine üzerine gideceğiz. Bu seçimi hiçbir alternatife dayalı olmadan sırf kızgınlıkla veya kırgınlıkla sandık hesaplaşmasına çevirmeyi düşünenler şu gerçeği aklından çıkarmamalıdır; böyle bir durumda asıl hesap, seçimden sonra Türkiye’den ve Türk milletinden, dışarıdakiler tarafından sorulacaktır. Kararlarımızı alır ve uygularken sadece kendi hissiyatımızı değil evlatlarımızın geleceğini de göz önünde bulundurmalıyız. Siyaset aynı zaman kızgın yürekleri soğutma işidir.

“Ak Parti’nin kapısından içeri yanlış kişi giremez”

Millete efendilik yapan hiç kimsenin bizimle yürümemiz mümkün değildir. Bunlar Ak Parti’nin içinde yer alamaz. Hatalar olabilir ama Ak Parti hiçbir zaman kişiliksiz partilerden biri haline dönüşmeyecek. Ak Parti’nin kapısından içeri yanlış bir kişi giremez. Konya’ya 17 senede 51 katrilyon yatırım yaptık. Konya’ya iki devlet üniversitesini kazandırdık. Konya’da 2 millet bahçesi daha yapmak için çalışmalara başladık. 10 sağlık tesisinin yapımı sürüyor. Şehir hastanesi yüzde 60 bitmiş vaziyette.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica