Genel

Alzheimer Yaşam Evi açılış için gün sayıyor

Alzheimer Yaşam Evi açılış için gün sayıyor … “Alzheimer Yaşam Evi çeşitli aktivite ve etkinlik fırsatlarıyla İzmit’te ikamet eden yaşlıları sosyal, ruhsal ve bedensel açıdan destekleyecek…” detaylar haberimizde…

Alzheimer Yaşam Evi açılış için gün sayıyor

İç tefrişat çalışmaları ve peyzaj düzenlemelerinde sona gelinen İzmit Belediyesinin Alzheimer Yaşam Evi kapılarını halka açmak için gün saymaya başladı

İzmit Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yaşı ilerlemiş vatandaşların refah seviyesini arttırmak için hayata geçireceği Alzheimer Yaşam Evi’nde çalışmalarda sona gelindi. İç tefrişat ve peyzaj çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığı Alzheimer Yaşam Evi, kısa süre sonra hizmete girecek. Alzheimer Yaşam Evi çeşitli aktivite ve etkinlik fırsatlarıyla İzmit’te ikamet eden yaşlıları sosyal, ruhsal ve bedensel açıdan destekleyecek.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Bir günde aynı anda 16 kişinin faydalanabileceği Alzheimer Yaşam Evi’nde zihinsel egzersiz odası, spor alanı, müzik-resim gibi sanatsal aktivite alanı yer alıyor. Alzheimer Yaşam Evi, bir sosyal hizmet uzmanı, bir hemşire ve bir yaşlı bakım teknikeri ile hizmet verecek. Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı başta olmak üzere sağlık kuruluşlarıyla iş birliği içerisindeki Alzheimer Yaşam Evi hizmet kalitesini geliştirecek.

AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Birçok önemli projesinde son aşamaya gelen ve yakın zamanda halkın hizmetine sunacak olan İzmit Belediyesi, bölge halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Yeşilova Gündüz Bakımevi ve Sağlık Ocağı’nı, kadınlara ekonomik ve sosyal açıdan önemli destek verecek olan Kadın Girişimciler Merkezi’ni, üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturacak olan Halk Market’i, korkuluk talebi üzerine geliştirilen Engelsiz Merdivenli Sosyal Yaşam Alanı’nı, sosyal ve kültürel yaşam alanı haline dönüştürülen Kuruçeşme Teknik Çocuk Parkı’nı açacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Yandex.Metrica