İGF

Ömer Özmen’den Didim çıkarması

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, güven tazelediği il kongresinin ardından Didim ilçe teşkilatını ziyaret etti.

DİDİM POSTASI
Ziyarette AK PArti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e il başkan yardımcıları eşlik etti. Heyeti, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, ana kademe yöneticileri ile belediye meclis üyeleri karşıladı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melike Vela’nın Özmen’e çiçek takdim ettiği ziyarette konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Özmen ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

İl Başkanı Ömer Özmen ise 17 ilçede ve Aydın’da kongreleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısı sonrasında yeni bir anayasa, sivil bir anayasa çıkışı hepinizi sevindirdi. Biz 2023 yılına kadar her gün seçim olacakmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Kadın Kolları kongremizi gerçekleştirdik. Kongre defterini İl Gençlik Kongresi ile tamamlayacağız. Bundan sonra önümüz bahar, ramazan ayını geçirdikten sonra alanda olacağız. Önümüzdeki sürecin altyapısını tamamlayacağız.Cumhur İttifakı ve AK Parti milletimiz için çalışmaya devam ediyor. Biz de milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Siyaset Akademisi’ni başarıyla tamamlayan ilçe yöneticilerine belgeleri Aydın İl Başkanı Ömer Özmen tarafından verildi. Özmen ve beraberindekiler daha sonra Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi’ndeki iş yerlerini gezdi. AK Parti heyetine Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Mehmet Şahin eşlik etti. Esnaflarla sohbet eden Özmen, sorunları dinleyerek, devletin esnafa yönelik sunduğu hizmet ve imkanları dile getirdi.

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica