Genel

Amerikalı asker PKK teröristleriyle halay çekti

Amerikalı asker PKK teröristleriyle halay çekti Türkiye’nin ‘terör örgütü’ sayıp desteklenmesine tepki gösterdiği YPG ile ABD’li askerlerin Suriye’de görüldüğü fotoğraf karelerine bir yenisi daha eklendi. Amerikalı asker PKK teröristleriyle halay çekti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Amerikalı asker PKK teröristleriyle halay çekti

Çekilen halayda ABD’li bir kadın askerin halayın başında yer alması bir mesajmı içermekte

Suriye’nin kuzeyinde bulunan, terör örgütünde DEAŞ’tan temizlendikten sonra, bir başka terör örgütü YPG’nin girdiği Menbiç’te dün askeri meclise bağlı kadın militanların mezuniyet töreninde çekilen halayda ABD’li bir kadın askerin halayın başında yer alması dikkat çekti.

DSG’nin Menbiç kentinde kurduğu ‘Askeri Meclis’ dün yetiştirdiği kadın militanlar için mezuniyet töreni düzenledi

YPG’nin çatısı altında olduğu DSG’nin Menbiç kentinde kurduğu ‘Askeri Meclis’ dün yetiştirdiği kadın militanlar için mezuniyet töreni düzenledi. Törende mezuniyetin kutlanması için halay çekildi. Halay başında ise ABD’li bir kadın asker bulunuyordu.

Halayın fotoğrafları YPG’nin yayın organları tarafından paylaşıldı.

Türkiye, ABD’ye YPG ile görüntü veren askerler nedeniyle defalarca tepki gösterdi. Son dönemde YPG sözcüleriyle Rus generallerin fotoğrafları da basına yansımıştı.

1 Haziran’dan başlatılan ve Koalisyon güçlerinin de havadan destek verdiği operasyonla DEAŞ terör örgütünden 12 Ağustos 2016 tarihinde tamamen temizlenmişti

Halep kentine bağlı en büyük ilçesi Menbiç, 1 Haziran’dan başlatılan ve Koalisyon güçlerinin de havadan destek verdiği operasyonla DEAŞ terör örgütünden 12 Ağustos 2016 tarihinde tamamen temizlenmişti. DEAŞ’ın Suriye topraklarında Rakka’dan sonra en önemli merkezi olarak gördüğü Menbiç’e, DEAŞ’tan temizlenmesinden sonra, PKK terör örgütünün bu ülkedeki uzantısı YPG’nin girmesine Türkiye tepki göstermişti.

Terör örgütü YPG’ye ait sözde askeri meclisi tarafından yönetilen ilçede dün kadın militanların mezuniyeti için düzenlenen törende ilginç görüntüler oluştu

Bu konuyla ilgili ABD ve Türkiye arasında da kriz yaşanmıştı. Terör örgütü YPG’ye ait sözde askeri meclisi tarafından yönetilen ilçede dün kadın militanların mezuniyeti için düzenlenen törende ilginç görüntüler oluştu. Kadın militanlar, törende halay çekerken, halayın başına ise ABD’li bir kadın askerinin geçmesi dikkat çekti. ABD’li kadın askerin başını çektiği halayın fotoğrafları, sözde askeri meclisin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica