Genel

Andız: ‘Milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştüremeyeceksiniz’

Andız: ‘Milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştüremeyeceksiniz’ … Andız; “Hukukun üstünlüğü yerine, üstünlerin hukukunu kurmaya çalışan, milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştürmek isteyenler dün olduğu gibi bugünde hedeflerine asla ulaşamayacaklardır” dedi. detaylar haberimizde…

Andız: ‘Milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştüremeyeceksiniz’

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli (CHP) Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Andız, ülkemizin en özel gününe münhasır yayınlamış olduğu mesajında şunları söyledi:

“Kurtuluş Savaşımız zincirlenemeyecek olan irademizin ifadesidir”

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bilhassa kimsesizlerin kimsesi‘ olarak nitelendirdiği Cumhuriyetimiz; hakkı, hukuku ve adaleti temel alan bir ruhla kurulmuştur. Bu ruhun temelinde, hür yaşama kararlılığımızın, zincirlenemeyecek olan irademizin ifadesi olan ulusal Kurtuluş Savaşımız vardır.

“Üstünlerin hukukunu kurmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamayacak”

Hukukun üstünlüğü yerine, üstünlerin hukukunu kurmaya çalışan, milletin egemenliğini bir dikta egemenliğine dönüştürmek isteyenler dün olduğu gibi bugünde hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Özgürlük ve bağımsızlık karakteri olmuş, Cumhuriyetimize aşık vatandaşlarımız kalıcı huzura demokrasi, adalet ve huzur talebiyle ulaşacaktır.

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri”

Bu duygu ve düşüncelerle 96. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve yol arkadaşlarını rahmetle anıyorum.

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum, tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı‘nı kutluyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica