Siyaset

Andız ve arkadaşları Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmadı

Andız ve arkadaşları Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmadı Andız ve arkadaşları, Gençlik örgütleri olarak yaptıkları etkinliklerin yanı sıra tüm ilçelerde belediye başkan adaylarının da programlarına destek oluyor. detaylar haberimizde…

Andız ve arkadaşları Kocaeli’de ayak basmadık yer bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız ve ekibi seçim çalışmalarına tüm ilçelerde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gençlik Yalova Altınova’da…
Gençlik Yalova Çınarcık’ta…

Deniz Karamert- 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalar aralıksız devam ederken CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibinin yaptıkları çalışmalar partililerden olduğu kadar vatandaştan da takdir topluyor.

7/24 sahadalar

Bir gün içerisinde en az dört ilçede programlarda yer alan Andız ve ekibinin hızına yetişilmiyor. Gençlik örgütleri olarak yaptıkları etkinliklerin yanı sıra tüm ilçelerde belediye başkan adaylarının da programlarına destek oluyor. Gece gündüz demeden 7/24 sahada olan CHP’li gençler 12 ilçede de merkezde ve köylerde ayak basmadık yer bırakmıyor.

Gençlik gece düğünde…
Gençlik karamürsel’de…

Bir günde iki il dört ilçe

Hafta sonunu yoğun geçiren Andız ve ekibi Cumartesi günü ilk olarak Yalova Çınarcık Belediye Başkan adayı Avni Kurt ve Yalova Altınova Belediye Başkan adayı Yasemin Fazlaca’ya destek olmak için Yalova’daydı.

Yalova‘dan  Karamürsel’e geçen CHP’li gençler burada CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Karamürsel’den Kartepe’ye geçen Andız ve ekibi Millet İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar ile birlikte Uzunçiftlik Ataevler Mahallesi ve Suadiye Mahallesi seçim irtibat bürolarının açılışlarında yer aldılar.

Gençlik Kozluk’ta…
Gençlik gölcük köyde…

Kartepe’den İzmit’e geçerek Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte Kozluk Aynalıkavak’ta gerçekleşen programa katıldılar. Ardından Körfez’e geçen Andız ve ekibi Gençlik Kolları Körfez İlçe Başkanı Tolga Papakçı ile Bilge Papakçı’nın düğün törenlerine katılıp; gecenin sonunda ise İl binasında Pazar günü Çanakkale Şehitleri için gerçekleştirecekleri programın hazırlıklarını yaptılar.

Gençlik Gölcük’te…
Gençlik Derince’de…

Gençler hem merkezde hem köyde

Pazar günü de yoğun mesaide olan Andız ve ekibi; saat 13.00 da İzmit Sekapark’ta, saat 14.00 da Derince 60 Evler Sahilinde; Ve saat 15.00 da Gölcük Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda; üzerinde şehit askerlerimizin isimlerinin yazdığı bardaklar içerisinde üzüm hoşafını vatandaşlara dağıttı. Ardından Gölcük’te Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’nin köy programlarına destek veren CHP’li gençler; Gölcük Şevketiye, Mesruriye ve Ayvazpınar köylerinde köy sakinleri ile bir araya gelerek destek istediler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica