Genel

Andız’a Derince ve Gölcük gençlerinin doğum günü sürprizi

Andız’a Derince ve Gölcük gençlerinin doğum günü sürprizi CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanı Özlem Duruk ve ekibinin organize ettiği sürpriz karşısında oldukça şaşıran Andız, kendisine yapılan bu sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. detaylar haberimizde…

Andız’a Derince ve Gölcük gençlerinin doğum günü sürprizi

Andız’ Derincede sürpriz…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin sevilen başkanı Emre Andız’a sürpriz doğum günü yaptılar.

Deniz KaramertCHP Gençlik Kolları Derince İlçe Örgütü ve Gölcük İlçe Örgütü Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’a sürpriz doğum günü yaptı.

Derinceli gençlerden Andız’a sürpriz

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız’ı program var diyerek Derince’ye davet eden CHP’li gençler CHP’nin Merkez Seçim Bürosu’nda Andız’a sürpriz yaptı. CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanı Özlem Duruk ve ekibinin organize ettiği sürpriz karşısında oldukça şaşıran Andız; kendisine yapılan bu sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. “Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm gençlik örgütlerimize teşekkür ediyorum. Varlığınız bir armağan, iyi ki varsınız” dedi.

Gençlerin dayanışması umut saçıyor

Pastasının mumlarını ‘Martın Sonu Bahar’ diyerek üfledi …

Andız’a bir sürpriz de Gölcük’te yapıldı. Gölcük Belediyesi Başkan adayı İsmet İşeri’nin Hamidiye Köyünde gerçekleşen programına destek olmak için katılan Andız’a Gölcük İlçe Örgütü de bir sürpriz yaptı. Programın sonunda kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını görünce şaşıran Andız; pastasının mumlarını CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay; Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Serdar Kaman ve Millet İttifakı Gölcük Belediyesi Başkan adayı İsmet İşeri ile birlikte “Mart’ın sonu bahar” diyerek üfledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica