Genel

Annemin demecinin olduğu gazete bana nedense verilmedi

Annemin demecinin olduğu gazete bana nedense verilmedi HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, annesinin demecinin yayımlandığı Cumhuriyet gazetesi ekinin kendisine verilmediğini belirtti. Demirtaş, açıklamasında “Sanırım annemin sözlerinden etkilenerek benim kendime oy vermemden çekiniliyor. Annelerin mesajından değil, terliğinden korkun bence” ifadelerine yer verdi. Annemin demecinin olduğu gazete bana nedense verilmedi detaylar haberimizde…

Annemin demecinin olduğu gazete bana nedense verilmedi

Twitter hesabından paylaşıldı…

Cezaevinde tutuklu olarak bulunan HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın açıklaması, Twitter hesabından paylaşıldı.

“Uygulamadan Adalet Bakanı’nın haberi var mı acaba?”

Bazı gazetelere el konulduğunu ve bir gün sonra verildiğini belirten Demirtaş, “TV’lerde HDP-Demirtaş haberi yapmak hâlâ yasak. Gazetelerin de çok azı haberlerimizi yapıyor. Cezaevindeyse benimle ilgili haber var diye Birgün, Cumhuriyet, Evrensel gibi gazetelere incelenmek için el konulup ertesi gün veriliyor. Uygulamadan Adalet Bakanının haberi var mı acaba?” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyet gazetesinin ekini vermediler”

Annesi Sadiye Demirtaş’ın demecinin bulunduğu Cumhuriyet gazetesinin ekini verilmediği aktaran Demirtaş, şöyle devam etti:

“Annelerin mesajından değil, terliğinden korkun”

“Cumhuriyet gazetesinin bugünkü eki, annemle fotoğrafımız ve annemin demeci var diye bana verilmedi. Sanırım annemin sözlerinden etkilenerek benim kendime oy vermemden çekiniliyor. Annem ne demiş acaba? Annelerin mesajından değil, terliğinden korkun bence.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica