İGF

Antalyalı iş insanlarına liderlik ufku

ANTALYA (İGFA) – Ulusal bazda iş dünyasında kullanılan en iyi koçluk uygulamalarının konuşulduğu “ICF Türkiye Dönüştüren Koçluk Hikayeleri” webinar etkinliği, farklı şehirler üzerinden bölgesel alanlara taşındı.

Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF’in ülkemizdeki tek yetkili temsilcisi ICF Türkiye, iş dünyasında koçluğa değer katan özgün deneyimlerin paylaşıldığı ve ulusal bağlamda bir yıldır sürdürdüğü “Dönüştüren Koçluk Hikayeleri” webinarının bölgesel alanda bir benzerinin ilkini Antalya’da gerçekleştirdi.

Webinarın moderatörü ICF Türkiye Antalya Temsilcisi Asena Taniş Ulugergerli açılış konuşmasında, profesyonel koçluğun iş dünyasında, kariyer koçluğu, yetenek koçluğu, yönetici koçluğu, takım koçluğu gibi çok geniş bir kullanım alanı olduğunu vurguladı. Etkinlikte, turizm sektöründe, insanı odağa alan koçluk yaklaşım ve uygulamalarının sektörü nasıl etkileyeceği de irdelendi. TUI Travel Hotels, Pegasos Resort, Royal & Club Hotel Genel Müdürü Cemal Yıldız, özellikle çalışan mutluluğu ve özgüveninin artacağını vurgulayarak; “Kişisel olarak şirketimizin kazanacağı başarılar bizleri daha fazla mutlu edecektir. Aile ve iş dengemiz çok daha sağlıklı oluşacaktır. Azalan stres, gerginlik, çatışmalar, endişeler var olan dengeyi pozitif olarak değiştirecektir. Kurumlarda sağlanan başarılar geleceğe güvenle bakılmasını sağlayacaktır. Kısacası, mutlu personel, mutlu kurum ve mutlu misafir döngüsü çok daha sağlıklı gerçekleşecektir.” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica