Genel

Antikkapının şefleri Altın Kepçe yemek yarışmasında madalyaları topladı

Antikkapının şefleri Altın Kepçe Antikkapının yetiştirdiği genç şefler, aldıkları başarılarla 7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’na damgasını vurdu. Antikkapının şefleri Altın Kepçe detaylar haberimizde…

Antikkapının şefleri Altın Kepçe …

7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışmasında şehrin Mutfağı Antikkapının usta şeflerinin yetiştirdiği gençler, büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’den birçok kişinin katıldığı ve üç gün süren Uluslararası Yemek Yarışmasında Antikkapının genç şefleri Yakup Kaşhan, Merve Nur Cansoy ve Faik Kahraman toplamda 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Madalyalı şeflerimiz genel müdür islam yücel ile…

3 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz madalya…

7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışmasında Antikkapı ustalarının yetiştirdiği genç şeflerden Mervenur Cansoy, yemek dalında 1’nci ve tatlı dalında 2’ncilik ödülünü aldı. Diğer genç şef Faik Kahraman ise balık dalında 1’nci ve tatlı dalında 3’üncü olurken Yakup Kaşhan da tatlı dalında 1’inci ve yemek dalında 2’nci oldu. Yarışmadaki başarılarıyla madalya ve kupalarını alan genç şefler, hem Antikkapıya hem de ustalarına teşekkür etti.

Gururumuz şefler yöneticileriyle…

Genel Müdür Yücel’den gençlere tebrik…

Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel, aldıkları başarılarla kendilerini ve Kocaeli’yi gururlandıran genç ustaları başarılarından dolayı tebrik etti. İslam Yücel ayrıca genç şeflerin başarısında büyük pay sahibi olan Antikkapının usta şeflerini de kutladı.

Madalyalı şeflerimiz…
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica