Bilim-TeknolojiEkonomi

Apple’den şaşırtıcı ve kritik atak

Apple’den şaşırtıcı ve kritik atak, yaparak herkesi şaşıtmayı başarı. Bir süre önce Apple ürünleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Setur Duty Free’de yüzde 20’ye varan fiyat avantajıyla satışa sunuldu. Apple’den şaşırtıcı ve kritik atak, haberini görünce herkes şaşırdı.

Apple’den şaşırtıcı ve kritik atak

Her yerde mağaza açmayan Apple için şaşırtıcı ve kritik bir atak. Dış hat yolcusu için sunulan bu cazip fiyat oranı iç pazarı ne derece etkileyecek hep birlikte göreceğiz.

Katma değerli ihracatta zorlanan Türkiye için yoğunluklarıyla ünlü İstanbul havalimanları büyük fırsat

Asıl önemli nokta ise son üç yılda kapsamlı donanımları, özel tasarımları; ve fiyat avantajlarıyla dünya devlerine meydan okuyan yerli teknoloji üreticilerinin böyle bir hamleyi nasıl yorumladıkları. Katma değerli ihracatta zorlanan Türkiye için yoğunluklarıyla ünlü İstanbul havalimanları büyük fırsat. Bu avantajı görüp yerli cihazları Duty-Free’de sergilemek, ülke adının artık teknolojiyle de anılması anlamına gelebilir. Çünkü gelen turist teknoloji marketlerini gezmiyor. Bu açıdan turistin kulağına ancak hava limanında su kaçırabilirsin.

Bu durum, dünyanın en ücra köşesinde yaşayanlara bile her an ulaşabileceğiniz gerçeğini göz önüne seriyor

Giden ve gelen olmak üzere Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarını yılda 100 milyonun üzerinde yolcu kullanıyor. Bu durum, dünyanın en ücra köşesinde yaşayanlara bile her an ulaşabileceğiniz gerçeğini göz önüne seriyor. Peki satış sonrası servis nasıl olacak diyenleriniz olabilir. Yerli üreticilerin bu alandaki yurt dışı altyapı tecrübeleri yabancılarla kıyasıya rekabet edebilecek düzeyde. O yüzden sıkıntı yok.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica