Genel

Arabacı Yetkilileri Göreve davet etti

Arabacı Yetkilileri Göreve davet etti … Arabacı; “Bir Parti’nin İlçe Başkanının bu hazin olay sonunda bu şekilde ifadeleri kullanması hangi kıbleye dönmesi, hangi dinin gereğidir. Maalesef ülkenin geldi son durum bu” dedi. detaylar haberimizde…

Arabacı Yetkilileri Göreve davet etti

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın arabasına binerken bazı kişilerin saldırısına uğrayarak darp edilmesinden sonra Derince MHP İlçe Teşkilatı ve MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım sonrası yetkilileri göreve davet etti. Gelecek Partisi’nde siyaset yapan genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ arabasına binerken bazı kişilerin saldırısına uğrayarak darp edildi. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Selçuk Özdağ için Derince MHP İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından SKANDAL bir PAYLAŞIM yaptı ve Selçuk Özdağ’ı darp edenler için ‘Ellerine Sağlık’ dedi. MHP ilçe teşkilatının ardından MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca da aynı fotoğraf ile paylaşımda bulundu.

Yetkilileri gerekeni yapmaya davet ediyoruz

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı, ‘Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. Bu nasıl bir insanlıktır. Vicdan sahibi olmayanlar, yaşanan olaya sevinenler. Allah sizi ıslah etsin. Bir Parti’nin İlçe Başkanının bu hazin olay sonunda bu şekilde ifadeleri kullanması hangi kıbleye dönmesi, hangi dinin gereğidir. Maalesef ülkenin geldi son durum bu…İmam cemaat meselesi ..

“Daha önce İyi Partiye yapıldı”

Bizden değilseniz, bizim görüşümüz den değilseniz yaşamaya hakkınız yok. Bizden değilse bunlar vatan hainleri bizden ayrıldılar ümmeti böldüler vatanı bölecekler. Kirli siyaseti bırakın artık, bundan bir kaç sene evvel Bahçeli’nin ve Tayyip Erdoğan’ın birbirlerine söylediklerini yakinen hepimiz biliyoruz her halde. Bu oyunlara gelmeyin memleketine vatanına hizmet etmek için her kim bu hizmete talip olursa başımız gözümüz üzerinde yeri vardır. Daha önce İyi Partiye yapıldı şimdi yanlarına almak için atmadıkları takla, söylemedikleri tekerleme kalmadı. Zamanında aynı partide siyaset yapmış bu insanların peşinde koşan ikiyüzlüler.

“Bu günler de geçecek”

Bugün koltuk için susan bey namazlar, gücün içerisinde boğulup gerçekleri göremeyen aymazlar. Bu günler de geçecek oralarda olmadığınız günler de GELECEK, işte o zaman kişiliklerinizi de o koltukta bırakmış olarak kalkacaksınız. Vatansa mesele kimse kusura bakmasın bizim ceddimizde belli GELECEK yarınlarımız da Allah’ın izniyle bellidir. O sebeple bırakın artık kin tohumlarını bu milletin içine ekmeyi, bırakın memleket elden gidiyor diye milleti kandırmayı Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında ne yiğitler savundu siz savunmazsanız biz savunuruz korkmayın bu memleketin Türk’ü de Kürt’ü de Çerkez’i de Laz’ı da hepsi savunur yine bu memlekete bir şey olmaz Allah’ın izniyle… Bizim ne Dinimizden, ne Peygamberimiz (Sav)den nede kanımızdan şüphemiz var. Geri kalanı kanı bozuk olanlar düşünsün. Yetkilileri gerekeni yapmaya davet ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica