İGF

Ardahan Valisi Öner, 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatını inceledi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan 112 Acil Çağrı Merkezinde ki son eksiklikleri gözden geçirdi 

ARDAHAN (İGFA) – Ardahan Valisi Hüseyin Öner, beraberinde Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü ve 112 yetkilileriyle birlikte, inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü hizmet binasında incelemede bulunarak, son eksiklikleri gözden geçirdi. Bünyesinde; 112 Ambulans ve Acil Yardım, 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat, 110 Yangın İhbar, 122 AFAD ve 177 Orman Yangın İhbar hatlarını tek numarada birleştirecek olan 112 Çağrı Merkezi hizmet binası inşaatını yerinde inceleyen Vali Öner, yüklenici firma yetkilisinden inşaatın durumu hakkında bilgi aldı. Vali Öner, yetkililere, çalışmaların hızlı ilerlemesi ve binanın biran önce hizmete hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

İçerisinde aynı zamanda Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nin de (GAMER) yer alacağı 112 Acil Çağrı Merkezi’nin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte, asılsız çağrılar nedeniyle artan iş yükü azalacağı gibi, daha etkin çalışmalar vatandaşlarımn hizmetine sunulacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica