Genel

Arslan: ‘Bayramlar sevgi ve saygı temelinde kutlanan şölendir’

Arslan: ‘Bayramlar sevgi ve saygı temelinde kutlanan şölendir’ … Arslan; “Dünya denilen evrenin güzel geleceğinin hepimizin ortak çabalarıyla mümkün olacağı gerçeğinde buluşarak ortak değerlerimizi geliştirmek ve pekiştirmek zorunluluğundayız” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: ‘Bayramlar sevgi ve saygı temelinde kutlanan şölendir’

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı yalçın Arslan’ın Kurban Bayramı Mesajı

“Bayramlar, birlikteliğin, hoşgörünün, barışın, dayanışma ve kardeşlik duygularının kısaca insansı tüm güzelliklerin her türlü olumsuzluğun ötesinde sevgi ve saygı temelinde kutlandığı bir şölendir.

Hepimiz bu şölenin, yarınların mutlu dünyasının kurulmasına ve tüm insanlığın hümanist perspektifte buluşmasına yönelik bir evrilmeyi gerçekleştirmesi duygu ve heyecanını taşımalıyız.

Evrenimizin doğal yapısının korunmasının, insanlığın geleceği için ne denli hatta birincil önemde olduğu gerçeğini özümseyerek; insan ve her türlü canlının kendi koşullarında gelişimine özen göstermeli, saygı duymalıyız.

Hangi ırk, renk ve dinden olursak olalım; Dünya denilen evrenin güzel geleceğinin hepimizin ortak çabalarıyla mümkün olacağı gerçeğinde buluşarak ortak değerlerimizi geliştirmek ve pekiştirmek zorunluluğundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Ulusumuzun ve İslam Aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica