Genel

Arslan: ‘Birleşerek Güçlenen Net Haber Ajansı’nı kutluyorum’

Arslan: ‘Birleşerek Güçlenen Net Haber Ajansı’nı kutluyorum’Arslan; “Bu gelişme aynı zamanda ekonomik, siyasal, sosyal ve yaşamsal gereksinmelere de yansımış ve yaşamın hızlanmasına neden olmuştur” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: ‘Birleşerek Güçlenen Net Haber Ajansı’nı kutluyorum’

Elektronik ortamda gerçekleşen haberciliğin yeni trend olduğu gerçeğinden hareketle güçbirliği yapan gazeteler NET HABER AJANSI bünyesinde güçlenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde en son olarak Hür Kocaeli Gazetesiyle daha da güçlenen NET HABER AJANSI için gazetelerin okuyucularından VATAN PARTİSİ Kocaeli İl Başkanı Yalçın ARSLAN kutlama mesajı geldi.

Arslan kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“’Yaşamda değişmeyen tek şey, değişimdir’ öngörüsü doğrultusunda, günümüz teknolojik gelişmeleri hayal ötesi gerçeklikleri somutlamış bulunmaktadır.

Bu gelişme aynı zamanda ekonomik, siyasal, sosyal ve yaşamsal gereksinmelere de yansımış ve yaşamın hızlanmasına neden olmuştur.

Ve, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün deyimiyle; ‘Milletin Müşterek Sesi‘ olan basının da elektronik ortama taşınması ve evrenselleşmesi bu sürecin en önemli tipik örneklerindendir.

Elektronik iletişimin diğer uygulamalarıyla sosyal medya günümüzde bir başka önem ve anlam kazanmıştır.

İlimiz basını da elektronik iletişimin bu gelişim sürecinde önemli bir mesafe katetmiş bulunmaktadır.

Bu örneklerden biri olan ve bünyesinde dört internet gazetesi bulunan NET HABER AJANSI, başarılı yayıncılığı ile bir diğer örnek olan Hür Kocaeli gazetesini de bünyesine katıp; daha da güçlü olarak, basın etiği, tarafsızlık ve meslek kuralları hassasiyetini koruyarak ilkeli duruşuyla yolculuğuna başarıyla devam edeceği inancım ile bu birleşmenin her iki yayın kuruluşuna ve Kocaeli Basınına da hayırlı olmasını dilerim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica