Siyaset

Arslan: “FETÖ Gladyosu son kalıntılarına kadar temizlenecek”

Arslan: “FETÖ Gladyosu son kalıntılarına kadar temizlenecek” … Arslan; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Türk Polisinin, Tüm Güvenlik Güçlerimizin ve efsaneler yaratan kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: “FETÖ Gladyosu son kalıntılarına kadar temizlenecek”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamayla anlam yüklü bir mesaj yayınladı.

Arslan yapmış olduğu açıklamanın mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde, tüm şehitlerimizi rahmetle anarken; gazilerimiz başta olmak üzere o gece AMERİKAN FETÖ GLADYOSU‘nun kılık değiştirmiş piyonlarının tertiplerine alanlarda gereken dersi veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

ABD emperyalizminin gladyosu FETÖ‘nun, Türk Halkının direnci ve dayanışmasıyla yok edildiği bu tarihi günde zaferin öncüleri olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Türk Polisinin, Tüm Güvenlik Güçlerimizin ve efsaneler yaratan kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz.

FETÖ Gladyosu son kalıntılarına kadar temizlenecek ve Mustafa Kemal ATATÜRK‘ün kurduğu tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonsuza dek başı dik yaşayacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica