Siyaset

Arslan: “Milli Güçler Bandırma Vapuruna”

Arslan: “Milli Güçler Bandırma Vapuruna” … Arslan, “19 Mayıs, tüm milli güçlerin birlik, beraberlik ve bütünlük içinde yurt savunmasında iç cephede buluşmalarının günüdür” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: “Milli Güçler Bandırma Vapuruna”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı:

“Türk Milletinin fedailerinin, emperyalizm tarafından işgal altına alınmış yurdunun kendi irade ve kararlılığı ile kurtuluş ve kuruluş mücadelesine seyrinin adıdır; Bandırma Vapuru!..

O, bir milletin varolma geleceğine yolculuğunun sembolüdür.

Asırlar boyu hür yaşamış Türk Milletini, yurdundan etmek ve tarih sahnesinden silmek gaflet ve hadsizliğine başkaldıran ulusun öncü kurmay heyetinin; milletimizin egemenliği adına harekatının başlangıç seferidir.

“Bizi milletçe yok etmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı milletçe mücadeleyi uygun gören bir doktirini takip eden insanlarız” görev anlayışıyla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bir avuç fedainin Samsun’a ayak bastığı tarihtir 19 Mayıs 1919.

Bu derin ve tarihi anlam, bu bayramın kutlanmasında esas ve öz olmalı; törenler de bu anlamı pekiştirmeye yönelik düzenlenmelidir.

Bugün, yine dört bir tarafımızdan kuşatma ile saldırıya hazırlanan ve bizi yok etmek isteyen emperyalist odaklar ve içimizdeki yerli işbirlikçilerine/uşaklarına karşın; tüm milli güçlerin birlik, beraberlik ve bütünlük içinde yurt savunmasında iç cephede buluşmalarının günüdür.

Tıpkı, Bandırma Vapuru ve 19 Mayıs 1919 tarihi örneği gibi.

Bu bayramımızın bu gerçekliğe katkı oluşturması dileğimizdir.

İç cephedeki güçlülüğümüz, dış cephede her türlü başarının zeminidir.

Vatan Partisi olarak, “Birleşen Türkiye” ve “Üreten Türkiye” programlarımız ve kadrolarımız ile Türk Milletinin hizmetine hazırız.

Başta, yurdumuzun kurtuluş ve kuruluş önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere bu topraklar uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Bayramımız kutlu olsun.

Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun!..”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica