Siyaset

Arslan: “Ulusal Egemenlik Devredilemez!..”

Arslan: “Ulusal Egemenlik Devredilemez!..” … Arslan, “Çocuklarımıza bunun anlam ve önemi; küçük yaşlarından itibaren aileleri ve öğretmenlerince bilinçsel algı olarak zihinlerinde pekiştirilmelidir” dedi. detaylar haberimizde…

Arslan: “Ulusal Egemenlik Devredilemez!..”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Arslan yayınlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan sadece bir çocuk bayramı olmayıp; özünde, öncelikle ulusal egemenliğin öneminin ve devredilemeyeceği gerçekliğinin milletimizin ve çocuklarımızın geleceğinin teminatı olduğunun ifadesidir.

Bu nedenle 23 Nisan, çocuklarımızın güzel yarınlarının özgürlük meşalesidir.

Çocuklarımıza bunun anlam ve önemi; küçük yaşlarından itibaren aileleri ve öğretmenlerince bilinçsel algı olarak zihinlerinde pekiştirilmelidir. Bayramın anlamı; sadece makam koltuklarına temsili oturup-kalkma ile daraltılmamalıdır!

23 Nisan 1920 tarihi, Millet Hakimiyetinin tecellisidir.

Yüce Atatürk’ün sözleriyle; “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir.”

23 Nisan 1920 tarihinde Ankara’da açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bu hakimiyetin merkezidir.

Bu muhteşem mirası çocuklarımız ile birlikte tüm milletimize armağan eden, TBMM’nce seçilen ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, bağımsızlığımız uğrunda yitirdiğimiz tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”mızın 101. yılı kutlu olsun!

Ne mutlu Türküm diyene!”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica