Siyaset

Arslan: Yeni Dünya Düzenine Merhaba

Arslan: Yeni Dünya Düzenine Merhaba

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, emperyal güçlerin kontrolünde girilen yeni bir yılın başlangıcında bir mesaj yayınladı – akarhaber

Yeni bir yıla girerken; önümüzdeki yılın/yılların ülkemiz ve kendi geleceğimiz ile ilgili olumlu beklenti ve umutlarına yelken açabiliriz.

Ne kadar renkli düşlerimiz ya da kapkaranlık endişelerimiz olsa da bir ülke uluslararası alanda yarınına yönelik kendine bir perspektif çizemiyorsa, jeopolitiğinden ve onun yanında diğer avantajlarından hareketle bağımsız strateji ve taktik politikalar üretemiyorsa; küresel güçlerin emperyal amaçlarına hizmet eden ve ona biçilen role razı olmak konumunda kalan bir ülke olur.

Ülkemizin, emperyalizmin küresel güçleri ve yandaşlarıyla dört bir tarafımızdan dış cepheden sarıldığı ve içimizdeki hainlerce de içeride pusuya düşürülmeye çalışıldığı günümüzde; bu gerçeklikten geniş ufuklu analitik düşünce ve çözümlere gereksinimiz söz konusudur.

Siyasal körlükten uzak sadece ve sadece Türkiye öznesinden bakışla içinde bulunduğumuz İkinci İstiklal Savaşımızdan başarıyla çıkabilmemiz için hiçbir neden yoktur.

Yeter ki iç cephede dayanışmamızı, birlikteliğimizi ve bütünlüğümüzü koruyarak tüm antiemperyalist milli kuvvetlerin kol kola girmesini sağlayabilelim.

Atlantik’ten Pasifik’e kayan yeni medeniyet; insanlığın kamu öncülüğünde planlı ekonomik büyüme, üretim, ortak refah, dayanışma, kalkınma ve hakça paylaşım hedefli insancıl yeni dünya düzeninin adı olan “Asya Çağı”, “Asya Uygarlığı” önümüzdeki yıllarda da bu hedefler doğrultusunda hız kazanacaktır.

Tam bağımsız Türkiye ülkümüzün heyecanını yüreklerimizde duyumsayarak, Türk Milleti’nin 2023 yılı kutlu olsun!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica