Siyaset

Askeri müdahaleler ciddidir Futbol maçına benzemez

Askeri müdahaleler ciddidir Futbol maçına benzemez İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ege seçmeninin kantarına çıktı. Akşener, Afrin harekatına yönelik eleştirilerini sıralarken, “Davul zurnayla harekât yapılmaz. Bu ablanız, 50 kilometreye yaklaşan en uzun kara harekâtının altında imzası olan bir kişidir. Siz o zamanlar davulla zurnayla Mehmetçikleri afişe ederek ve o günün bir içişleri bakanı olarak övündüğümüzü duydunuz mu?” dedi. Askeri müdahaleler ciddidir Futbol maçına benzemez detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Askeri müdahaleler ciddidir Futbol maçına benzemez

“AKP 16 yıldır devlet yönetme ciddiyetini öğrenemedi”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüksek oy hedeflediği Ege seçmeninin kantarına çıktı. Denizli’de partisinin il başkanlıklarının açılışında konuşan Akşener, insanların devlete olan güveninin yerini korkunun aldığını belirtti. Korkunun kaynağının “tek adam” olduğunu vurgulayarak “Bir insan kar lastiğine bile karışır mı?” diye sordu. AKP’nin 16 yıldır devlet yönetme ciddiyetini öğrenemediğini kaydederek, Afrin harekatına yönelik eleştirilerini şöyle sıraladı:

“Bu ablanız, 50 kilometreye yaklaşan en uzun kara harekâtının altında imzası olan bir kişidir”

“Davul zurnayla harekât yapılmaz. Bu ablanız, 50 kilometreye yaklaşan en uzun kara harekâtının altında imzası olan bir kişidir. Siz o zamanlar davulla zurnayla Mehmetçikleri afişe ederek ve o günün bir içişleri bakanı olarak övündüğümüzü duydunuz mu? Çünkü askeri müdahaleler ciddidir. Futbol maçına benzemez.”

“Mehmetçiğin sizin düşürdüğünüz çukurdan ülkeyi çıkarmak için canıyla kanıyla mücadele ettiğinin farkında değilsiniz”

“AKP Genel Başkanı muhtarlara konuşuyor, ‘Daha yeni ısınmaya başladık, işin başındayız’ diyor. Utanın utanın. Futbol maçı oynamıyoruz. Mehmetçiğin sizin düşürdüğünüz çukurdan ülkeyi çıkarmak için canıyla kanıyla mücadele ettiğinin farkında değilsiniz. ‘20-25 şehidimiz var’ dedi. Kardeşim ayıp ayıp, bahsettiğin 5 kişi can. Kiminin kınalı kuzusu, kiminin babası… Şehidi sen rakam olarak görüyorsan, yazıklar olsun sana.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica