Ekonomi

Askıda Fatura dönemi İzmit’te de hayata geçiriliyor

Askıda Fatura dönemi İzmit’te de hayata geçiriliyor … “İzmit Belediyesi, bu kez de ‘Askıda Fatura’ uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren; Ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze de olsun rahat nefes aldırmak istiyor…” detaylar haberimizde…

Askıda Fatura dönemi İzmit’te de hayata geçiriliyor

İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ‘a başvuru yaptı.

İzmit Belediyesi düğmeye bastı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Koronavirüs salgını sürecinde başlatılan ‘Askıda Fatura’ uygulamasının İzmit’te de hayata geçirilmesi için İzmit Belediyesi düğmeye bastı. Koronavirüs ile mücadelede ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, bu kez de ‘Askıda Fatura’ uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren; Ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze de olsun rahat nefes aldırmak istiyor.

“Başvurular yapıldı dönüş bekleniyor”

İzmit Belediyesi, Askıda Fatura projesini hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ ile görüşmelere başladı. Askıda Fatura için gerekli başvuruları yapan İzmit Belediyesi, gelecek olan geri dönüşün olumlu olması ve ilgili kurum ve şirketlerin internet ortamında işbirliği yapması halinde askıda fatura projesini hemen hayata geçirecek. Askıda Fatura uygulaması hayata geçerse eğer yardımseverler online ortamdan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödeyebilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica