Bilim-Teknoloji

İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan ‘stratejik’ eğitim

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Tasarım Vakfı’nın birlikte hazırladığı Stratejik Tasarım ve Yönetimi eğitimi 24 Nisan’da başlıyor. 9 hafta sürecek eğitim, Haziran’a kadar hafta sonları çevrim içi olarak gerçekleşecek. detaylar haberimizde…

İTÜ ve Türkiye Tasarım Vakfı’ndan ‘stratejik’ eğitim

İSTANBUL (İGFA) –  İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Tasarım Vakfı, “Stratejik Tasarım ve Yönetimi” eğitimlerine başlayacak. Mikro Desing MBA programı özelliklerine sahip olan eğitime katılacak kişiler 9 hafta boyunca İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İşletme Yüksek Lisans Programı’nın bazı öne çıkan dersleri ile birlikte iş dünyasından öne çıkan kişilerin tecrübeye dayanan uzmanlıklarını içeren derslere de katılacak.

24 Nisan’da başlayacak eğitimler, Haziran ayına kadar hafta sonları gerçekleşecek. Çevrim içi olarak gerçekleşecek eğitimlere Mimarlık, Sanat ve Tasarım, Güzel Sanatlar Fakültelerinin tasarım ile ilgili bölümlerinin lisans mezunu olanlar katılabilecek. Yüzde 70 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda proje teslimi yapıp başarılı olanlara, İstanbul Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından resmi “Tasarım Stratejisi ve Yönetimi” uzmanlık sertifikası verileceği duyuruldu.

Eğitim ile ilgili detaylı bilgiye https://turkiyetasarimvakfi.org/tr/ adresinden ulaşılabilir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica