Genel

Atatürk’e hakaret cezaları mahkemece onandı

Atatürk’e hakaret cezaları mahkemece onandı “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçu kapsamında Mustafa Armağan ve Süleyman Yeşilyurt 1 yıl 3 ay hapis cezasına çaptırılmıştı. Kararın ardından Armağan ve Yeşilyurt’un avukatları temyiz başvurusunda bulunmuştu. Temyiz incelemesi sonucu, her iki isme verdiği cezaları onadı Atatürk’e hakaret cezaları mahkemece onandı detaylar haberimizde…

Atatürk’e hakaret cezaları mahkemece onandı

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 18. Ceza Dairesi, yapılan temyiz incelemesi sonucu, her iki isme verdiği cezaları onadı

“Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçu kapsamında Mustafa Armağan Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce, Süleyman Yeşilyurt ise Bakırköy 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nce 1 yıl 3 ay hapis cezasına çaptırılmıştı. Kararın ardından Armağan ve Yeşilyurt’un avukatları temyiz başvurusunda bulundu. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 18. Ceza Dairesi, yapılan temyiz incelemesi sonucu, her iki isme verdiği cezaları onadı.

İşte Mustafa Armağan’ın unutturmak istediği şeceresi

“FETÖ bağlantıları oldukça düşündürücü”

Mustafa Armağan’ın kafa karıştıran bir geçmişi var. Son dönemlerde dillendirmekten kaçınsa da FETÖ bağlantıları oldukça düşündürücü.

“Mustafa Armağan, her fırsatta Atatürk’e saldırmayı adeta bir ‘görev’gibi görüyor”

Atatürk düşmanlığıyla tanınan “tarihçi” ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Mustafa Armağan, her fırsatta Atatürk’e saldırmayı adeta bir “görev” gibi görüyor.

“Rize’de Atatürk heykelinin kaldırılmasının ardından ‘Bize bu şan yeter’ yorumunda bulundu”

Son olarak, Rize’de Atatürk heykelinin kaldırılmasının ardından “Bize bu şan yeter” yorumunda bulundu. Birçok kez tüm Atatürk heykellerinin kaldırılması gerektiğini de dillendirmişti.

“Fırsat kollayan Armağan’ın, birçok kez tarihi belgeleri çarpıttığı ortaya çıkmıştır”

Atatürk’e her fırsatta düşmanlık yapmak için deyim yerindeyse “fırsat kollayan” Armağan’ın, birçok kez tarihi belgeleri çarpıttığı ortaya çıkmış, ancak “huylu huyundan” vazgeçmemişti.

“Atatürk, Anadolu topraklarında İngiliz idaresinde bir vali olarak çalışmayı teklif etti” diye bir yalan bile söylemişti

Öyle ki tarihçiliği “troll” seviyesine kadar indirip Atatürk için “Atatürk, Anadolu topraklarında İngiliz idaresinde bir vali olarak çalışmayı teklif etti!” bile demişti.

Cemaat’ten yandaş medyaya

Mustafa Armağan’ın kafa karıştıran bir geçmişi var. Son dönemlerde dillendirmekten kaçınsa da FETÖ bağlantıları oldukça düşündürücü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica