Sağlık

Ateşli sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu

Ateşli sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu Özcan Deniz ve Aslı Enver ile Öteki Taraf filminde başrol oynayan Meryem Uzerli, “Bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım. Dublör olmasına sevindim.” diyerek itiraflarda bulundu. Ateşli sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ateşli sevişme sahneleri hakkında ilk kez konuştu

Yeni filmi Öteki Taraf’ta psikolojik sorunları olan bir karaktere hayat veren Meryem Uzerli, “Kendimi zorlayacağımdan emindim ama bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım” açıklamasını yaptı.

Yeni filmindeki karakteri anlattı

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro’dan evlilik teklifi alan Meryem Uzerli yeni filmi Öteki Taraf hakkında Milliyet’e konuştu. Sara adında takıntılı bir eski sevgiliye hayat veren Uzerli, “Karakterin psikolojik sorunları var. İçindeki çocuğun farkında değil, o yüzden yaşadığı travmalar, gergin ve agresif olmasına yol açıyor. Patlamaya hazır bir bomba gibi. Olaylara mantığıyla değil, duygularıyla bakıyor. Kalbi kırık ve kendini iyileştiremiyor. Bu tarz insanlar bence en tehlikelileri çünkü yaralı ve intikam almaya çalışıyorlar” dedi.

“Bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım”

Uzerli 8 Aralık’ta vizyonda olacak film için “Yakın plan çekimlerde, kamera önünde ben vardım. Beklediğim gibi rahat olamadım, bazı sahnelerde çok sıkıntı yaşadım” diyerek sözlerini noktaladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica