Genel

Atilla davasında sıra jürinin vereceği karara geldi

Atilla davasında sıra jürinin vereceği karara geldi Bugün şu sıralarda toplanan jüri Halkbank’ın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ile ilgili kararı verecek. Atilla davasında sıra jürinin vereceği karara geldi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Atilla davasında sıra jürinin vereceği karara geldi

“Atilla’ya Karşı ABD” olarak adı değiştirilen duruşmalar sona erdi

Zarrab davası olarak başlayan fakat daha sonra Reza Zarrab’ın itirafçı olarak tanık konumuna geçmesiyle, “Atilla’ya Karşı ABD” olarak adı değiştirilen duruşmalar sona erdi. Bugün Halkbank’ın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ile ilgili kararı jüri verecek.

Halkbak’ın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla hakkında karar verilecek

Üç buçuk haftadır devam eden kritik davada geri sayım başladı… Atilla’ya Karşı ABD olarak adlandırılan davada Halkbak’ın eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla hakkında karar verilecek.

ABD yerel saati ile bugün sabah jüri oybirliğiyle kararı belirlemek için toplanacak

Dünkü duruşmada Hakan Atilla ifadesini tamamladı. Savcılık ve avukatlar kapanış konuşmalarını yaptı. ABD yerel saati ile bugün sabah jüri oybirliğiyle kararı belirlemek için toplanacak. Kararın bugün çıkma olasılığı bulunuyor.

Savunma haksız yargılanma gerekçesiyle davanın düşürülmesi talebinde bulundu

Öte yandan davada, Hakan Atilla’nın avukatları davanın jüriye kaldığı günün sabahında son dakika girişiminde bulundu. Savunma haksız yargılanma gerekçesiyle davanın düşürülmesi talebinde bulundu.

“Türkiye’deki bir iddianamenin ABD mahkemesinde işi olamaz”

Buna gerekçe olarak da Türkiye´deki iddianamenin davaya yansımasını gösterdi. Savunma makamı, “Türkiye’deki bir iddianamenin ABD mahkemesinde işi olamaz” diyerek davanın şu an ki davanın düşürülüp, yeniden görülmesini talep etti.

Biri seyahat planı olduğu gerekçesiyle, diğeri ise soğuk algınlığından dolayı azledildi

Bu gelişmeler yaşanırken davada görevli iki jüri üyesi ise azledildi. Biri seyahat planı olduğu gerekçesiyle, diğeri ise soğuk algınlığından dolayı yüksek ateşi olduğu için dava jürisinden azledildi.

6 suçtan toplam 90 yılla yargılanan Atilla ile ilgili karar verilecek

Bugün 17:15’te jüri toplanacak ve 6 suçtan toplam 90 yılla yargılanan Atilla ile ilgili karar verecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica